Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Separat de restul grupului, făcând ușoare alergări

 Alexandru Răuță (29 de ani) a primit diagnosticul medicilor după ce, în meciul cu Rapid, mijlocașul a fost scos de pe teren cu ambulanța în urma unor dureri în piept.

 Acesta suferă de tahicardie. (n.r. - tulburare de ritm cardiac, pulsul jucătorului fiind mult mai ridicat decât în condițiile normale). 

Roș-albii au decis să nu riște nimic și mijlocașul s-a antrenat astăzi separat de restul grupului, făcând ușoare alergări.


sursa foto: instagram Dinamo  Bucuresti official

Comentarii