Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alarmă la Dinamo: "CÂINII" sub tirul accidentărilor

 

sursa foto: GSP.ro


Echipa Dinamo și antrenorul Zeljko Kopic se confruntă cu serioase dileme de lot înaintea meciului de

 diseară împotriva CFR-ului, la Cluj. În plus față de problemele anticipate încă din weekend-ul

 precedent, cu absența lui Politic și Amzăr, croatul se află în imposibilitatea de a conta pe Homawoo și

 Milanov. Cu toate acestea, Edgar Ie, care tocmai a sosit în echipă, este pregătit pentru debut!

Jucătorii lui Dinamo erau încrezători după victoriile împotriva Oțelului Galați (3-1) și Farului (2-0),

 fiind mulțumiți că au redus decalajul la doar 5 puncte față de echipele din zona de baraj, Poli Iași și FC

 Voluntari. Cu toate acestea, succesul obținut în meciul cu echipa din Galați s-a dovedit a fi extrem de costisitor, în special în perspectiva confruntării cu CFR Cluj.

Astfel, înaintea partidei programate să înceapă la ora 20:00, Zeljko Kopic nu se va putea baza pe patru dintre titulari!

Patru jucători de la Dinamo au suferit accidentări, iar doar Milanov ar putea fi disponibil pentru meciul intermediar de marți.

Politic, autorul a trei goluri în ultimele trei etape, alături de Amzăr, Homawoo și Milanov, va lipsi în

 partida de diseară de la Gruia,  așa cum este specificat pe GSP.ro. Este o lovitură devastatoare pentru

 antrenorul croat și pentru Dinamo, într-un moment de formă excelent al echipei roș-albe. Perspectivele nu par prea îmbucurătoare nici în viitorul apropiat. Cu o partidă intermediară săptămâna viitoare împotriva lui Hermannstadt, marți seara, șansele ca toți cei patru să fie recuperați sunt minime.


Cu toate acestea, bulgarul Milanov, care a devenit rapid un element cheie în echipă, pare să aibă șanse mai mari de a fi apt pentru confruntarea cu echipa lui Marius Măldărășanu. Contribuția sa notabilă la faza ofensivă și la golurile din cele două victorii ale echipei este un detaliu important.

În palmaresul său, Milanov a acumulat 47 de selecții și a înscris două goluri pentru naționala Bulgariei în timpul carierei sale.

Josue Homawoo, fotbalistul din Togo, întâmpină probleme musculare, ceea ce complică situația. Inițial,

 era prevăzut să joace alături de Patriche și Velkovski împotriva echipei lui Adrian Mutu. Cu toate acestea, nou-venitul Edgar Ie a avut doar trei antrenamente complete cu echipa, ceea ce l-a făcut pe antrenorul Kopic să se bazeze pe el mai repede decât se aștepta.

Kopic se vede nevoit să facă ajustări și să se bazeze pe Edgar Ie într-o fază mai timpurie decât era 

planificat inițial. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă situația se va schimba în ceea ce-l privește pe fostul jucător de la Barcelona.

Edgar Ie a participat la patru meciuri în acest sezon, jucând în trei partide pentru Bașakșehir și una pentru echipa națională a Africii.

Cu o lună în urmă, Edgar Ie a participat la un meci oficial în grupele Cupei Africii pentru Guineea-Bissau, jucând integral împotriva Nigeriei. Având în vedere salariul său de aproape 20.000 de euro pe lună, este evident că a fost adus cu așteptarea de a fi titular și de a contribui la eforturile de salvare de la retrogradare ale echipei.


Comentarii