Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Breaking News: Fost Internațional Croat Pe Punctul de a Semna cu Echipa!

 

Quality Sport Images/Getty Images
În prezent, Dinamo se confruntă cu o opțiune interesantă pentru a-l înlocui pe Lucas Alves, fundașul

 central brazilian în vârstă de 31 de ani, care a fost chiar căpitanul echipei în prima parte a sezonului,

 dar care se pregătește să plece în Vietnam, având în vedere că clauza sa de reziliere, în valoare de doar 65.000 de euro, urmează să fie activată.

Această plecare reprezintă cu siguranță o provocare majoră pentru echipa lui Zeljko Kopic, mai ales că se află deja într-o situație delicată din punct de vedere sportiv, ocupând ultimul loc în Superligă după ultima etapă.

Toni Datkovic este una dintre variantele pe care Dinamo le ia în considerare pentru a-l înlocui pe Lucas Alves.

În ultimele două săptămâni, oficialii clubului alb-roșu au făcut eforturi, fără succes, pentru a aduce un

 nou atacant, iar acum se văd nevoiți să caute și un nou fundaș central. Astfel, conducerea "câinilor

 roșii" a început deja să lucreze în această direcție și a identificat mai multe opțiuni pentru înlocuirea lui

 Lucas Alves de Araujo. Conform informațiilor de la ProSport, una dintre acestea este reprezentată de

 Toni Datkovic, un fundaș central croat în vârstă de 30 de ani, liber de contract din luna ianuarie, după despărțirea de echipa spaniolă Albacete.

Fundașul central croat poate mândri cu o convocare în echipa națională a țării sale. A fost format în

 academia clubului NK Novalja și a trecut rapid la juniorii echipei HNK Rijeka. De-a lungul carierei sale, acest fotbalist evaluat în prezent la 500.000 de euro de Transfermarkt a evoluat pentru diverse echipe, printre care FC Koper din Slovenia, Lokomotiva Zagreb, Huesca - alături de care a reușit o promovare în La Liga - Aris Salonic, Cartagena sau Real Salt Lake din MLS, înainte de a semna cu Albacete în septembrie 2023.

Unul dintre cele mai remarcabile momente ale carierei lui Toni Datkovic a fost în ianuarie 2017, când a

 avut o singură convocare la echipa națională a Croației, jucând un meci amical împotriva Chinei, fiind integralist în acea partidă.

Acum, rămâne de văzut cum vor reuși oficialii de la Dinamo să aducă un nou fundaș central capabil să se integreze rapid în echipa de start și să ofere o anumită satisfacție, lucru esențial în contextul dificil pe care îl traversează "câinii" în prezent în domeniul sportiv.

Comentarii