Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Flash news: Joacă Dennis Politic? Vezi ce spun părțile implicate în acest meci

 

sursa foto: GSP.ro



A mințit Kopic? Adrian Mutu, declarație neașteptată despre Dennis Politic. 

Joi, Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a anunțat că Dennis Politic nu s-a recuperat după o accidentare suferită, astfel că nu va juca în partida cu CFR Cluj.

Dar a fost o înșelătorie? Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj, a făcut o declarație neașteptată

 afirmând că, conform informațiilor sale, Dennis Politic s-a antrenat cu echipa și există șanse să joace în meciul de vineri.

„(n.r. despre cum o să îl primească fanii lui Dinamo) Cred că bine. Nu ar avea de ce să mă primească

 altfel, cât am fost acolo am câştigat cu Dinamo. Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, e bine pentru noi să rămână în Liga I. Mă bucur că au revenit şi sper să continue în Liga I.

Întotdeuna când am jucat împotriva lui Dinamo a fost un meci special, dar asta nu schimbă cu nimic că sunt profesionist şi îmi fac treaba. E o echipă de tradiţie.

Eu am auzit că Politic s-a antrenat, aşa au declarat ei, dar eu am auzit altceva. Vom vedea ce echipa o să

 folosească”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Dinamo, așa cum este specificat pe playsport.ro

Meciul dintre CFR Cluj și Dinamo, ce face parte din etapa a 27-a a Superligii, va avea loc vineri, începând cu ora 20:00.

Comentarii