Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Zăvăleanu, Confruntat Deschis: Investitorii Pregătiți să Repornească de la Zero în Cazul Retrogradării Dinamo?

 



Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei Dinamo, a fost chestionat cu privire la

 continuarea susținerii financiare din partea investitorilor de la firma Renovatio, care deține o

 participație minoritară în clubul alb-roșu prin intermediul Red&White, în cazul retrogradării.

Situată pe penultimul loc în Superligă, cu doar 16 puncte acumulate în primele 23 de etape din sezonul

 regulat, Dinamo a făcut eforturi semnificative în această perioadă de transferuri, având ca obiectiv

 evitarea retrogradării în liga secundă. Răzvan Zăvăleanu subliniază: "Implicarea Renovatio reprezintă un avantaj crucial pentru Dinamo."

Echipa a adus în total 6 jucători și își propune să achiziționeze cel puțin un atacant suplimentar,

 investiții posibile datorită sprijinului financiar oferit de compania Renovatio, acționar minoritar în club, deținând 20,84% din acțiunile Red&White.

„Avantajul acestei echipei este că din fericire cei de la Renovatio sunt persoane foarte dedicate și cu

 posibilități materiale, își doresc să facă treabă și pun la dispoziție toate resursele financiare de care este

 nevoie pentru a fi formată o echipă competitivă”, a afirmat Zăvăleanu la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Zăvăleanu, întrebat direct: „Își asumă acționarii să o ia de la capăt dacă Dinamo retrogradează?”

Cristian Geambașu, editorialist GSP.ro, l-a întrebat pe Zăvăleanu: „Aceste persoane evocate și-ar asuma să o ia de la capăt dacă echipa ar retrograda?”.

„Nu i-am auzit nicio secundă să spună că ar lăsa barca dacă retrogradează echipa. Am auzit că își doresc foarte tare să nu retrogradeze echipa.

Pe partea lor, ei fac tot ce este posibil ca să pună la dispoziție toate resursele financiare de care este nevoie. Mai departe, nici ei nu pot face mare lucru.

Sper să nu retrogradeze Dinamo, suntem într-o situație grea, dar sper ca lucrurile să fie OK, jocul din confruntarea cu Rapid ne dă speranțe.

În momentul ăsta, administrativ și financiar, lucrurile stau bine din toate punctele de vedere. Sper să se întâmple și din punct de vedere sportiv”, a răspuns administratorul judiciar al lui Dinamo.

Comentarii