Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alertă la Dinamo: Un jucător pleacă cu probleme după confruntarea cu FCU Craiova!

 

sursa foto: GSP.ro




În urma înfrângerii cu scorul de 1-2 în fața FCU Craiova, Dinamo se confruntă cu riscul de a-și pierde unul dintre jucătorii cu cele mai multe apariții în acest sezon: Hakim Abdallah. Atacantul în vârstă de 26 de ani, originar din Madagascar, a fost titular în întâlnirea din Bănie, dar la finalul meciului a

 reclamat probleme medicale. Reporterii Gazetei Sporturilor l-au surprins pe acesta plângându-se de

 dureri la piciorul drept, mergând cu dificultate către autocarul echipei și șchiopătând. Staff-ul medical

 al "câinilor" urmează să efectueze mai multe investigații pentru a determina dacă acesta va putea participa la următorul meci, programat pe 12 februarie, împotriva Farului.

Hakim Abdallah, adus de Dinamo în vară, nu a reușit să impresioneze în tricoul alb-roșu, bifând 25 de

 apariții în toate competițiile și marcând doar trei goluri. Antrenorul echipei, Zeljko Kopic, și-a

 exprimat nemulțumirea față de prestația elevilor săi în meciul cu FCU Craiova, criticând lipsa de intensitate și modul în care Dinamo a abordat partida.

„În primul rând, sunt dezamăgit de prestația din prima repriză. Credeam că am făcut un pas în față, dar

 azi ne-am dat doi înapoi. N-am fost agresivi, cum am stabilit. N-am luptat pentru mingea a doua, am stat departe de adversari. Am primit un gol, ne-am creat și noi câteva ocazii.

În repriza secundă, Lucas a avut ceva probleme. Am schimbat totul, am încercat să dominăm partida. Nu am avut nici noroc în câteva faze, Gregorio a lovit bara. Dar n-a fost un meci reușit. 

Am încercat, însă e un moment dificil pentru noi. După meciul cu Rapid, la antrenamente, am simțit că ne putem ridica nivelul. Apoi am intrat pe teren și am văzut altceva. Avem nevoie de stabilitate mentală, trebuie să facem ce stabilim. Cam asta e”, a spus Zeljko Kopic la Orange Sport.

Comentarii