Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Lucescu Dezvăluie Primele Gânduri După Zvonurile Despre Venirea Sa la Dinamo si Plecarea Căpitanului Deschide Ușa Pentru Alți Fotbaliști

 

sursa foto: prosport.ro




Transformarea continuă la Dinamo, cu nu mai puțin de șase jucători aduși deja în echipă. În timp ce Andrei Nicolescu speră să legitimeze încă un atacant, o altă problemă apare la orizont, și anume cea a fundașilor. Cu iminența plecării lui Lucas Alves, este evident că bucureștenii au nevoie de un înlocuitor în acea poziție.

iAMsport.ro a adus în atenție potențiala "țintă" Artur Jorge (29 de ani), care a fost legitimat pentru scurt

 timp la FCSB în sezonul 2017-2018. În data de 5 februarie, încă două nume de fundași care sunt

 actualmente sub observația alb-roșilor: Benaissa Benamar (26 de ani), jucător la Volendam, Olanda, și

 Kristopher da Graca (26 de ani), fotbalist sub contract cu Sirius, Suedia, dar împrumutat la HJK, Finlanda.

Mircea Lucescu a emis o primă reacție după declarațiile lui Florin Prunea, care afirmase cu tărie că cel

 mai titrat antrenor român, "Il Luce", se va alătura echipei Dinamo. Lucescu a oferit o replică la afirmațiile lui Prunea, subliniind îngrijorarea sa pentru actuala situație a clubului.

Fostul portar al echipei Dinamo, Prunea, se arată ferm convins că antrenorul în vârstă de 78 de ani va

 prelua responsabilități în cadrul echipei "alb-roșii" sau va ocupa o funcție în conducere. În timp ce

 Dinamo trece printr-o perioadă extrem de dificilă în campionat, cu 3 înfrângeri consecutive și ocuparea

 ultimului loc în SuperLiga cu doar 16 puncte în 24 de partide, Mircea Lucescu manifestă îngrijorare

 față de evoluția "câinilor", susținând că erorile din trecut au contribuit la aceste rezultate nefaste pentru clubul din Ștefan cel Mare.

 „Nu pot să-mi spun părerea, urmăresc cu îngrijorare situația lui Dinamo și îmi dau seama că greșelile, care s-au făcut, se răsfrâng asupra echipei de astăzi.

E nevoie de atenție, de răbdare, de organizare. Foarte mulți suporteri, care au ajuns la o anumită

 maturitate și independență financiară, se gândesc la posibilitatea de a fi alături de Dinamo și altfel

 decât ca suporteri. Dinamo are nevoie de un stadion pentru a avea toată suflarea dinamovistă”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit PlaySport.ro.

Sunt convins că, atunci când se va anunța că începe construirea stadionului, se va crea o emulație deosebită, mai ales în rândul suporterilor. Sunt multe lucruri de discutat.

„Ar trebui ca cei care au condus Dinamo, când totul era perfect, să se întoarcă”

Ar trebui ca cei care au condus Dinamo într-o anumită perioadă, când totul era perfect și toți se bucurau de succesul echipei, să se întoarcă. Totul este ciclic, va mai veni un astfel de moment.

Vor veni oameni care să știe să conducă acest club. Oameni tineri, entuziaști, iubitori ale culorilor lui Dinamo, vor veni cu siguranță”, au fost cuvintele lui Mircea Lucescu.


Comentarii