Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Breaking News: Dinamo, lovitura grea înainte de meciul cu CFR Cluj. Ultima informație!

 

Foto: Sport Pictures



Denis Politic (23 de ani), jucătorul de pe banda stângă al lui Dinamo, nu va putea să participe în meciul din etapa a 27-a a Superligii, unde roș-albii se vor confrunta cu CFR Cluj.

Fiind accidentat în prima parte a meciului împotriva Oțelului, Denis Politic nu va fi apt să se alăture echipei în timp util pentru meciul împotriva celor de la CFR Cluj.

Aceasta este concluzia medicilor, dar fotbalistul urmează să fie supus unui control detaliat marți, pentru a determina exact gravitatea accidentării sale.

Politic a avut o prestație remarcabilă în victoria împotriva echipei din Galați, scor 3-1, contribuind astfel la ridicarea echipei sale de pe ultimul loc și apropierea de locurile de baraj.

Politic nu va juca pentru Dinamo la Gruia

Potrivit informațiilor de la Orange Sport, Zeljko Kopic va trebui să-și revizuiască strategia pentru următorul meci din campionat, deoarece principalul atacant va lipsi.

Cu toate acestea, problemele pentru antrenorul croat s-ar putea să nu se încheie aici.

Există posibilitatea ca fotbalistul în vârstă de 23 de ani să fie indisponibil pentru o perioadă chiar mai lungă, în funcție de concluziile investigației medicale la care urmează să fie supus.

Politic, în topul formei la Dinamo

Denis Politic își dorea cu ardoare duminică seară ca accidentarea să nu îl împiedice să evolueze în următoarele meciuri oficiale pentru echipa roș-albă.

Mijlocașul, care s-a alăturat echipei în vara trecută, este principalul marcator al lui Dinamo în acest sezon, cu 6 goluri în 22 de apariții.

„Din păcate, am suferit o accidentare, am resimțit o mică întindere la cvadricepsul femural. Merg la un control medical luni și sper să nu fie nimic grav, pentru a reveni cât mai curând pe teren.

Sper ca aceasta să fie doar începutul pentru Dinamo, să obținem și alte victorii și să continuăm pe aceeași linie până la final.

Atmosfera din vestiar este excelentă, ne bucurăm că am reușit să obținem șase puncte în ultimele două meciuri", a declarat Denis Politic după victoria împotriva echipei moldovenești.”

Comentarii