Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo în fața unei noi provocări: Efectivul subțire pentru următorul meci si Mircea Lucescu și Dinamo, o poveste în curs de dezvoltare!

 

Foto: Imago 


Christian Ilic (27 de ani), mijlocașul lui Dinamo, va lipsi din echipă în meciul de luni, 12 februarie,

 împotriva Farului. Louis Munteanu (21 de ani), atacantul Farului, se află și el suspendat pentru această partidă.

Întâlnirea dintre Farul și Dinamo, programată pentru luni la ora 20:00, va încheia etapa a 25-a din

 Superligă. Meciul va avea loc la Ovidiu și va reuni campioana en-titre, care este neînvinsă în

 campionat din 25 noiembrie, și Dinamo, echipa aflată pe loc în clasament și într-o formă slabă.

 Christian Ilic și Louis Munteanu nu vor putea evolua în această confruntare, fiind suspendați.

Dinamo va întâmpina dificultăți în meciul de la Ovidiu, mai ales că va fi lipsită de doi jucători de bază.

 Fundașul dreapta Gabriel de Moura este accidentat, iar mijlocașul Christian Ilic este suspendat din cauza acumulării de cartonașe galbene, conform informațiilor de pe GSP.ro

 În locul lui Ilic ar putea evolua unul dintre Neluț Roșu, Eddy Gnahore sau Dani Iglesias. Având în

 vedere indisponibilitatea lui Gabriel de Moura, antrenorul Zeljko Kopic ar putea opta din nou pentru

 sistemul 3-4-3, iar în centrul apărării ar putea fi aliniați Velkovski, Homawoo și căpitanul Răzvan Patriche.

În acest sezon, Ilic a jucat în 17 meciuri de campionat, reușind două pase decisive, dar fără să înscrie vreun gol.

La meciul respectiv, Farul va vinde bilete doar pentru accesul la peluze, nefiind disponibile la casele de bilete.

Clubul Farul a decis să ofere bilete exclusiv pentru cele două peluze în această partidă, distribuindu-le în "Peluza Marină" și în zona rezervată suporterilor echipei adverse.

Galeria suporterilor lui Dinamo va primi aproximativ 300 de bilete, care vor fi achiziționate intern, prin

 intermediul liderilor din peluză. În același timp, suporterii gazdelor vor putea achiziționa biletele de la un restaurant din Constanța.

Dinamo ocupă ultimul loc în clasament, având doar 16 puncte și 4 victorii, obținute în meciurile tur-retur cu FC Botoșani și FC Voluntari. Înainte de meci, Dinamo va organiza o întâlnire cu fanii duminică seara la Constanța, în cadrul căreia conducerea clubului va răspunde întrebărilor suporterilor cu privire la situația echipei.

„DINAMO SUNTEM TOȚI! Mai mult decât București. Mai mult decât o parte a țării. Mai mult decât

 un brand. Un singur nume: DINAMO. Povestea noastră începută în 1948 ne obligă să luptăm, alături de suporterii din toată țara, până la capăt! 

Duminică ne întâlnim cu "câinii" din Constanța și din localitățile apropiate. Doar împreună putem reuși.

 Ne vedem în Dobrogea! Lake View Constanța B-dul Mamaia 283C 11 februarie 2024, 20:00”, au anunțat roș-albii pe pagina oficială. 

La sfârșitul anului trecut, Mircea Lucescu, antrenorul echipei Dinamo Kiev, a anunțat că va lua o pauză de la activitatea de antrenorat.

„Il Luce” a dezvăluit că este pregătit să se întoarcă în fotbal și că proiectul cu Ion Țiriac pare să fie tot mai aproape de realizare.

Mircea Lucescu se apropie tot mai mult de revenirea la Dinamo. El a anunțat că intenționează să se întoarcă în lumea fotbalului, iar colaborarea cu Ion Țiriac este prioritatea în acest moment.

Mircea Lucescu, fostul tehnician de la Dinamo Kiev, a confirmat că este foarte probabil să se întoarcă

 în activitatea de antrenorat. „Il Luce” a fost solicitat de Olympique Lyon și Beșiktaș, dar a respins ambele oferte deoarece nu dorește să preia conducerea unei echipe în mijlocul sezonului.

Lucescu este deschis să colaboreze cu Ion Țiriac la Dinamo București, cu condiția ca clubul din Ștefan cel Mare să își construiască un nou stadion.

„(n.r. aveți de gând să reveniți?) Va depinde de starea mea fizică, psihică. Cu siguranță că voi reveni.

 Suntem doi oameni de sport. Nu se pune problema. Atât timp cât Dinamo nu are un stadion, nu ai nicio speranță că lucrurile vor evolua.

Trebuie să se facă o bază serioasă de pregătire. Zona centrală a lui Dinamo este extrem de accesibilă. Stadionul poate să fie foarte folosit pentru multe lucruri, nu numai fotbal.

Să dea drumul la acest proiect. Altfel, nu ai de unde s-o apuci. Cred că uitați câți ani am eu. Să vedem.

 E de discutat despre așa ceva. Ţiriac ar vrea să se implice. Vrea să aibă convingerea că implicarea lui va duce la rezultate. Noi nu suportăm nereușita!”, a declarat Mircea Lucescu, la Digi Sport.

Am avut un prânz extraordinar de plăcut, am stat chiar vreo două ore, cu un prieten de-ai mei, care știe mai mult fotbal ca mine. L-am întrebat de Dinamo. Nenea Mircea mi-a spus despre ce e vorba.

Dacă mâine dimineață, la vârsta pe care o are, Mircea Lucescu îmi zice: «Tabula rasa, facem o echipă care să se numească Dinamo Brașov, Dinamo Tărlungeni, un Dinamo», la asta m-aș băga cu nenea Mircea Lucescu. Cu toate că în fotbal sunt lucruri pe care nu le înțeleg”, spunea Țiriac despre posibilitatea de a investi la Dinamo București.

Comentarii