Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ultima oră: Valuri de laude pentru Zeljko Kopic în lumea fotbalului

 

sursa foto: GSP.ro



Mario Nicolae, aflat în Danemarca pentru proiectul său la Vejle, nu poate să nu se gândească și la Dinamo, fiind încântat de numirea lui Zeljko Kopic în funcția de antrenor.

Fostul director sportiv al echipei "Ștefan cel Mare" a primit recomandări excelente despre antrenorul

 croat, care a obținut două victorii consecutive în Superligă cu Dinamo, prima pe terenul Farului, iar a doua împotriva lui Oțelul, echipa lui Dorinel Munteanu.

Impactul aducerii lui Zeljko Kopic la Dinamo: "Am fost intrigat să aflu mai multe detalii!" Decizia de a

 aduce un antrenor străin în mijlocul unei perioade dificile a surprins pe mulți, însă Mario Nicolae

 numai laude are pentru Zeljko Kopic, precum și pentru transferurile efectuate în ultimul moment la "Ștefan cel Mare".

Mario Nicolae a discutat cu antrenorul lui Vejle despre Zeljko Kopic, iar Ivan Prelec i-a făcut o „radiografie” foarte bună antrenorului venit în locul lui Ovidiu Burcă.

Antrenorul proaspăt al echipei Dinamo își dorește să câștige inimile suporterilor din "Ștefan cel Mare",

 ceea ce demonstrează prin prezența sa la derby-ul în care Dinamo a învins categoric CSM Constanța în EHF European League, cu un scor de 33-23.

„Am văzut meciul lui Dinamo cu Farul din Superliga și am remarcat faptul că au fost aduși jucători de

 calitate în această perioadă în „Ștefan cel Mare”. În plus, pot să vă spun faptul că am primit referințe foarte bune despre Zeljko Kopic, antrenorul meu de la Vejle fiind croat.

Calitate există la Dinamo, iar pe bancă se află un om serios. Am fost și eu curios să aflu detalii despre

 antrenor. Și am înțeles că Zeljko Kopic poate să facă treabă bună, este capabil să obțină rezultate

 excelente, după ceea ce a realizat în cariera de antrenor. Referințele despre Kopic sunt ok. Totuși, atât jucătorii, cât și antrenorul, au nevoie în continuare de timp”, a spus Mario Nicolae, pentru ProSport.



Comentarii