Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce Dezvăluiri Face Zeljko Kopic Despre Strategia Dinamo După Meciul cu Farul

 

sursa foto: GSP.ro



Dinamo a câștigat meciul în deplasare împotriva echipei Farul, cu un scor de 2-0. Antrenorul "câinilor", Zeljko Kopic, a observat mai multe aspecte pozitive în evoluția echipei sale.

Conform lui Zeljko Kopic, contribuția suporterilor a fost esențială în obținerea victoriei împotriva

 campioanei Farul. Fanii au fost de partea antrenorului croat, scandându-i numele la finalul meciului, atât în stadion, cât și în parcarea arenei din Ovidiu.

Zeljko Kopic, impresii după meciul Farul - Dinamo.

„Victoria este meritată de două grupuri. De jucători și de cel al suporterilor. Energia pe care ne-au dat-o a contat mult! Sunt foarte mândru de jucători, dar și de suporteri.

În meciurile precedente am avut câteva momente bune, dar nu le-am concretizat. Astăzi am observat multe lucruri bune.

Nu cred că este vorba despre bonusuri sau bani, cât este despre mândrie. Am spus-o de multe ori că este un club special. Merită mai mult! 

Încercăm în fața presei să menținem o anumită imagine, dar în spatele nostru a fost o perioadă foarte grea. Încă n-am obținut nimic. Acum suntem foarte fericiți.

Știam cine e Dinamo când am venit! Am încercat și încerc să ajut cât de mult pot”, a spus Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, la Orange Sport.

Milanov este un fotbalist cu mare experiență, ne-a ajutat. Înțeleg că nu sunt la cel mai bun nivel fizic, dar știu că au calitate. Mă aștept să joace din ce în ce mai bine.- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo


Comentarii