Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Conducerea "câinilor" a făcut apel la o nouă legendă pentru o altă vizită în vestiar. Vezi răspunsul primit

 

Foto: Instagram-@dinamobucurestiofficial


După ce s-au adresat experienței lui Mircea Lucescu pentru a insufla un impuls jucătorilor lor în etapa

 finală a sezonului regulat, conducerea lui Dinamo a căutat și sprijinul lui Ionuț Lupescu.

Cu toate acestea, „Kaizerul” a declinat invitația din partea dinamoviștilor, afirmând că prezența lui

 Mircea Lucescu în vestiarul echipei a fost suficientă. Lupescu le-a comunicat conducerii de la „Ștefan

 cel Mare” că este necesară prezența în structură a unor persoane care să aibă o înțelegere profundă a fotbalului.

„E mult prea târziu să mai facă ceva. Eu cred că au jucători, mai au câteva luni şi trebuie să se salveze

 Dinamo, acesta este lucrul cel mai important. Nu ştiu dacă conducătorii şi-au făcut planurile, nu ştiu cum gândesc cei de acolo. Important este să le dea toată încrederea echipei şi lui Kopic.


Dinamo i-a cerut ajutorul lui Ionuț Lupescu

A fost solicitat (n.r. - Mircea Lucescu), cum şi pe mine m-au solicitat cei din conducere ca să trecem pe la băieţi, dar s-a dus dânsul şi cred că e suficient, multe lucruri nu poate să facă. Singurii care se pot ajuta sunt jucătorii şi antrenorul între ei.

Nu cred (n.r. - că se va implic Lucescu la Dinamo). Eu cred că nea Mircea mai vrea să antreneze şi din vară îl vom vedea antrenând undeva pin Europa.

Nu ştiu care sunt planurile celor care sunt acum în conducere. Am spus-o mai demult, le-am spus-o şi în faţă, cred că au nevoie de oameni care să aibă expertiză fotbalistică.

Am avut o discuţie şi faţă în faţă cu domnul Nicolescu, meciul trecut, dar până la urmă ei sunt cei care

 decid. Şi antrenorul are nevoie de oameni care să vină din teren, să cunoască fenomenul mai bine decât oricare dintre acţionari”, a spus Ionuț Lupescu, potrivit Primasport.

Dinamo se află pe poziția a 15-a în clasament, având acumulare de 22 de puncte, cu două puncte mai mult decât echipa de pe ultimul loc, FC Botoșani

Comentarii