Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negocieri în Desfășurare: Reprezentantul atacantului dezvăluie conversațiile cu Dinamo

 




Ousmane Viera (37 de ani), fost fundaș cu o experiență de peste 200 de meciuri în fotbalul românesc și

 în prezent agent, a comunicat pentru iAMsport.ro că clientul său, Jordan Gele (31 de ani), este în mijlocul unor discuții cu Dinamo.

Ivorianul a validat faptul că au avut loc negocieri cu clubul alb-roșu. El a subliniat că atacantul anterior

 de la Șelimbăr "primesc oferte din Elveția și din Liga 1 din România. Cu toate acestea, alegerea lui este clară - vrea să se alăture echipei Dinamo".

Întrebarea dacă Jordan Gele este atacantul despre care a vorbit Andrei Nicolescu a fost lăsată în

 suspans, iar Ousmane Viera a adăugat că "mâine vom primi un răspuns". Fotbalistul, care și-a

 desfășurat activitatea în România exclusiv la Șelimbăr, pare să fie în vizorul echipei Dinamo conform informațiilor confirmate de agentul său.

”Jordan este pe listă. Am vorbit cu cineva de la Dinamo, nu-i voi spune numele. Momentan, nu au făcut

 o ofertă concretă. Ei caută alt calibru de jucători. Mâine (n.r. - marți, 6 februarie) vom primi un răspuns final. Sperăm că o să-l aleagă pe Jordan.

El a fost pe listă în vară, l-a dorit Ovidiu Burcă, dar Șelimbăr nu a vrut să-l lase să plece. Am vorbit cu

 Ovidiu atunci, era foarte interesat, dar nu s-a materializat nimic. Acum, el are oferte. Și din Elveția, dar și din Liga 1, din România.

El vrea doar la Dinamo. Îi place clubul și el vrea aici. M-au sunat echipe din Liga 1. El preferă Dinamo.

 (n.r. - Vrea la Dinamo, chiar dacă echipa este pe ultimul loc și are altă ofertă din Liga 1?) Da, da. Mâine vom avea un răspuns”, a declarat Ousmane Viera.

Ousmane Viera reprezintă un nume de notorietate în peisajul fotbalului românesc și se remarcă ca unul dintre cei mai respectați străini care au jucat în prima ligă a țării.

Cu o experiență bogată de peste 200 de meciuri la echipe de calibru precum CFR Cluj, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, Sepsi OSK și Hermannstadt, Viera a ales să își orienteze cariera către activitatea de agent după retragerea din fotbalul de performanță.


Comentarii