Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Un jucător dinamovist lăudat și propus la naționala României

 

Foto: ProfimediaBanciu a fost impresionat de performanța lui Politic în meciul împotriva Farului Constanța – Dinamo,

 care s-a încheiat cu scorul de 0-2. În acea partidă, jucătorul în vârstă de 23 de ani a înscris al doilea gol al echipei „câinilor”, primul fiind marcat de Darko Velkovski.

O situație extraordinară! Radu Banciu a apreciat un fotbalist din Superligă. O reacție pe care nimeni nu s-ar fi așteptat să o vadă vreodată: „Este incredibil.”

Următoarea sa prestație bună a avut loc în meciul împotriva Oțelului, pe care roș-albii l-au câștigat cu

 3-1, Politic reușind să înscrie primul gol al echipei. În înfrângerea cu CFR Cluj, 0-4, fotbalistul evaluat la 350.000 de euro nu a putut juca din cauza unei accidentări.

„Universitatea Cluj, şanse la play-off? Păi, după înfrângerea Farului (n.red.- în meciul cu Dinamo)…

Acum, după victoria cu Politic ăsta. Incredibil acest Politic. Dennis Politic!”, a declarat Radu Banciu, la Prima Sport.


Care e situația contractuală a lui Dennis Politic la Dinamo. „Nu trebuie să ne ascundem după deget, că

 nu are niciun rost. Politic a ajuns la Dinamo datorită lui Gabi Glăvan. El l-a ochit pe Politic și el l-a

 propus conducerii pentru transfer. Dar, de Politic au început să se intereseze unul și altul de prin prima

 ligă. S-au făcut tot felul de întrebări, dar nu are cum să fie pierdut gratis de Dinamo…dacă cei din conducere sunt foarte atenți. Politic a semnat cu Dinamo până în vară, cu o clauză de prelungire a contractului pentru încă doi ani” arată surse ProSport.

Dennis Politic este în vizorul echipei naționale a României.

Ovidiu Burcă, fostul antrenor al lui Dinamo, este ferm convins că Politic deține calitățile necesare pentru a reprezenta echipa națională a României.

„Politic e un tânăr de perspectivă, cu reale calități. E un copil care a plecat de la 16 ani din România, a

 fost la academia lui Manchester United, are ABC-ul fotbalului, calităti rare, nu ajunge oricine la

 Manchester United. A ajuns apoi în liga a treia, experiență care l-a călit. E foarte antrenabil. Poate ajunge la un nivel foarte bun. La fel de bine poate ajunge și la echipa națională”, a declarat Ovidiu Burcă la ProSport Live.

Comentarii