Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pulsul fanilor crește: Ce veste bombastică a ajuns la urechile suporterilor

 

Foto: Sport Pictures



Astrit Selmani se află în pole position pentru a-și face debutul pentru Dinamo în următorul meci crucial din Superliga, cel de acasă împotriva echipei Oțelul Galați.

Jucătorul va purta tricoul cu numărul 9 pentru echipa din "Ștefan cel Mare", conform anunțului oficial făcut de club.

Conform confirmării ProSport, Astrit Selmani este pregătit să își facă debutul la Dinamo: „Va intra în teren purtând numărul 9!”

 Astrit Selmani s-a adaptat rapid la Dinamo și se preconizează că va intra în teren în repriza secundă a

 meciului împotriva Oțelului Galați. Clubul așteaptă un stadion plin la acest meci, iar biletele s-ar putea

 epuiza complet în cursul zilei de sâmbătă. „Noul nostru număr 9, atacantul kosovar Astrit Selmani

 (26 de ani), al șaptelea transfer al clubului nostru în această perioadă de transferuri, va juca pentru Dinamo purtând numărul 9.

Selmani ar putea să debuteze în tricoul alb-roșu în meciul împotriva Oțelului Galați, care va avea loc pe

 stadionul „Arcul de Triumf”, duminică, la ora 20:00, în etapa a 26-a a SuperLigii”, au postat reprezentanții lui Dinamo pe rețelele de socializare.

Privind statisticile, Astrit Selmani vine la Dinamo cu un palmares impresionant:

A înscris șase goluri în competițiile europene și nu mai puțin de 26 în prima ligă din Suedia.

Născut la Malmö, cu dublă cetățenie, Kosovo și Suedia, Selmani și-a început cariera în fotbalul suedez,

v

 evoluând pentru diverse echipe precum Ängelholm, Kristianstads, Rosengård, Torns, Varberg și Hammarby.

A adunat 26 de goluri în prima ligă a Suediei, conform datelor de pe transfermarkt.com, jucând pentru Varberg și Hammarby.

Are la activ 5 selecții pentru echipa națională a statului Kosovo, jucând 3 meciuri în preliminariile Mondialului din Qatar și marcând un gol într-un meci amical împotriva Burkina Faso.

A înscris 6 goluri în competițiile europene, în tururile preliminare ale Conference League, dintre care 5 pentru Hammarby și unul pentru Hapoel Beer Sheva.

Deține un trofeu, Cupa Suediei în 2021 cu echipa Hammarby.

Aceste date au fost anunțate oficial de către Dinamo București în momentul în care transferul lui Selmani a devenit oficial.


Comentarii