Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


O implicare majoră de la Ion Țiriac la Dinamo București devine tot mai reală

 

sursa foto: playsport.roIon Țiriac ia în considerare să se implice la Dinamo. Mircea Lucescu a dezvăluit că au avut mai multe

 discuții între ei și fostul tenisman și afirmă că există mai multe condiții ce trebuie îndeplinite pentru ca amândoi să se alăture echipei de la "Ștefan cel Mare".

Mircea Lucescu recunoaște că au avut discuții cu Ion Țiriac și că au fost stabilite anumite aspecte. În

 consecință, ei resping ideea de a se alătura Dinamo până când echipa nu va dispune de un stadion modern, capabil să atragă atât suporterii, cât și sponsori.

Ion Țiriac se apropie tot mai mult de a deveni proprietarul lui Dinamo.

De asemenea, absența unei academii reprezintă un alt motiv pentru care cei doi ar renunța la o eventuală implicare în clubul roșu și alb.

„Am avut o discuţie cu Ion Ţiriac, ca doi oameni de sport. Nu se pune problema

 (n.r. să ajungă acum Mircea Lucescu la Dinamo), cât timp Dinamo nu are un stadion e greu pentru cine

 vrea să investească. Nu ai în ce să investeşti. Trebuie creată o bază, o academie foarte serioasă,

 reevaluarea zonei. Zona lui Dinamo este foarte accesibilă pentru suporteri, stadionul poate fi foarte folosit. E central!”, a declarat Mircea Lucescu, la Digi Sport.

Până când există riscul de retrogradare pentru echipă, Mircea Lucescu nu ia în calcul să se implice la

 Dinamo. Pentru ca el și Ion Țiriac să se alăture echipei, celebrul antrenor român așteaptă ca atât suporterii, cât și conducerea să se implice în salvarea clubului.

De asemenea, Mircea Lucescu a subliniat că Ion Țiriac este interesat să se implice la echipa roș-albă,

 însă are nevoie de garanții. Potrivit spuselor antrenorului, Ţiriac dorește să fie convins că eforturile pe

 care le-ar depune vor avea rezultate și că va beneficia de un sprijin total și de o implicare din partea tuturor părților implicate.

,,Lumea de acolo trebuie să încerce să salveze echipa, în primul rând. Eu nu sunt Mafalda, nu pot să

 discut (n.r. despre salvarea de la retrogradare). E o nevoie de o participare totală a suporterilor, a

 conducerii, ca să treacă peste momentele astea. Vedem despre ce e vorba. În orice caz, Ţiriac vrea să se implice, dar vrea să aibă convingerea că implicarea lui duce la rezultate. Noi nu suportăm în niciun fel nereuşita”, a mai adăugat Mircea Lucescu.

Comentarii