Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Efectul poză: Cum a răspuns Eugen Voicu la criticile aprinse

 

sursa foto: GSP.ro



 Eugen Voicu, a reacționat vehement după ce s-a fotografiat cu trofeele lui CFR Cluj, înaintea meciului din etapa 27 a Superligii.

Gestul său a atras un val de critici asupra acționarului lui Dinamo. Printre cei care au contestat

 vehement acțiunile omului de afaceri se numără Cornel Dinu și Florin Prunea.

Eugen Voicu, reacție fermă la fotografia cu trofeele CFR Cluj!

Pe data de 23 februarie, Eugen Voicu, unul dintre acționarii lui Dinamo, s-a fotografiat cu trofeele CFR

 Cluj în interiorul arenei „Dr. Constantin Rădulescu”. Imaginile au devenit virale în spațiul public, cu

 puțin timp înainte de meciul dintre CFR Cluj și Dinamo, scor 4-0, din etapa 27 a Superligii. Legendarul

 „câinilor”, Cornel Dinu, a reacționat surprins la gestul lui Eugen Voicu, denumindu-l „dezamăgitor” și trăgând concluzii critice: „Așa este când dai briciul la maimuțe. La asta s-a ajuns la Dinamo!”.

Totodată, Florin Prunea și-a exprimat nemulțumirea în termeni fermi și a criticat în termeni duri acționarul echipei Dinamo:  „Eu sunt curios de părerea celor două mii de oameni de acolo care au venit să susțină echipa să câștige meciul cu CFR. Și îmi apar cei mai importanți oameni din club și fac poze cu trofeul CFR-ului”, a răbufnit fostul mare portar și oficial al clubului alb-roșu.

În urma contactului cu ProSport pentru a-și exprima punctul de vedere, Eugen Voicu a răspuns cu

 fermitate, afirmând că agitația provocată de fotografia cu el este o „manipulare evidentă a celor care

 doresc falimentul lui Dinamo”: “Fotografia cu o cupă pe care este inscripționat de multe ori “Dinamo

 București” (n.r. – Cupa României pe care era scris și Dinamo) reprezintă un gest făcut într-un context privat care conține o doză implicită de autoironie.

Înțeleg că pot exista diverse interpretări ale acestui gest. Sunt acționar la Dinamo. Este o onoare, o

 responsabilitate, o misiune. Dar, cu siguranță, nu este un concurs de popularitate. Treaba mea este ca

 Dinamo să aibă toate resursele necesare pentru a reîncepe să câștige trofee. Cupe! Restul este irelevant.

Răfuielile minore, manipularea grosolană, vânătorii de scandal și revoltele mimate ipocrit de cei care, până în urmă cu câteva luni, își doreau falimentul clubului, iar acum îi dau târcoale, nu mă interesează. Suporterii adevărați, care sunt dominanți, știu să facă diferența sănătoasă dintre irelevant și esențial”, a declarat Eugen Voicu, pentru ProSport.

Comentarii