Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Săpând adânc în strategia lui Dinamo: Ce amănunte a dezvăluit Mircea Lucescu despre activitatea sa în tabăra echipei?

 

Credit imagine: Eurosport



FANATIK a purtat o discuție cu Mircea Lucescu, după ce reputatul antrenor a fost prezent pentru a

 doua oară în cantonamentul echipei Dinamo. Mircea Lucescu, în vârstă de 78 de ani, a explicat motivul

 principal pentru care a decis să se implice în activitatea clubului Dinamo. În cursul zilei de azi, "Il Luce" a fost prezent în cantonamentul "câinilor" de la Săftica.

Mircea Lucescu dezvăluie ce s-a întâmplat în tabăra lui Dinamo!

Antrenorul legendar s-a dovedit a fi o adevărată comoară pentru Dinamo. Înaintea meciului cu Farul,

 Lucescu a făcut prima sa apariție la antrenamentele echipei, iar ulterior "câinii" au reușit să obțină o victorie de 2-0 împotriva echipei din Ovidiu.

„Păi dacă le-a reușit cu Farul (n.r. râde), am zis să repetăm și cu Oțelul. Nu-mi convine ca Dinamo să


 retrogradeze pentru a doua oară în istorie. Când e greu se vede cine este alături de Dinamo.

Eu pot fi alături și de Rapid, dar Rapid o duce bine acum. Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo. Nu

 ne mai permitem să mai pierdem un brand mare al României. Dinamo va renaște, are în spate o forță extraordinară, pe care o dau suporterii”, a declarat Mircea Lucescu.

Ce a transmis Mircea Lucescu echipei Dinamo!

Prezența lui Mircea Lucescu în rândul echipei Dinamo este considerată de neprețuit, iar fiecare cuvânt

 pe care îl rostește la antrenamentele "câinilor" este primit cu încredere de către jucători și staff. Cu

 experiența sa vastă din perioada petrecută la Șahtior, Lucescu înțelege că simpla sa prezență aduce un imbold moral echipei înaintea fiecărui meci.

„Au nevoie de prezența mea. I-am felicitat și i-am încurajat. Trebuie să aibă evoluții bune, pe măsura așteptărilor din partea suporterilor. Am vorbit cu antrenorul Zeljko Kopic.

L-am încurajat. Îi era greu după seria de patru înfrângeri. Ajut cu sfaturi, cu încurajări. Astfel de lucruri pot schimba foarte mult starea de spirit a unei echipe”, a adăugat „Il Luce”.

De la Dinamo la Dinamo… Kiev!

„Nu am văzut meciul cu Farul, eram în Antalya. M-au chemat cei de la Dinamo Kiev. Văd că toți vor să le fiu mentor. Voi merge însă la meciul cu Oțelul. Nu vreau să dau speranțe nimănui.

Am ajutat Dinamo de câte ori am putut. În 1990, când am plecat de la Dinamo, Dinamo domina fotbalul

 românesc, iar acum a ajuns într-o situație delicată din cauza unei proaste gestionări, neprofesioniste”, a mai spus Mircea Lucescu.

Comentarii