Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Veste de Ultimă Oră: Acord pentru Semnătură Confirmat!

 

Foto: Sport Pictures



Dinamo continuă să speră la evitarea retrogradării, în urma victoriei obținute în ultimul meci din

 campionat, cu scorul de 1-0 împotriva lui Hermannstadt. 

 Echipa primește o veste îmbucurătoare din partea unuia dintre cei mai talentați jucători ai săi.

Dennis Politic (23 de ani) nu a putut participa la ultimele două meciuri din campionat, împotriva lui

 CFR Cluj și Hermannstadt, din cauza unei accidentări, dar și-a exprimat opinia cu privire la situația sa și a dezvăluit locul în care ar dori să evolueze din sezonul viitor.

Cu șase goluri marcate în acest sezon, Politic, cel mai prolific marcator al echipei, își dorește să rămână la Dinamo și în următorul sezon, cu condiția ca echipa să se salveze de la retrogradare.

Dennis Politic vrea să rămână la Dinamo

„(vrei să continui la Dinamo dacă vă salvaţi de la retrogradare?) Bineînţeles! Sunt aici, mă simt bine,

 sunt foarte fericit că sunt aici şi sper din toată inima să ne salvăm. Dinamo este un club foarte mare, cu

 fani extraordinari. Am fost surprins de ceea ce am găsit aici. Sunt plăcut impresionat de fani, de tot şi sunt foarte fericit să fiu aici.

.Dinamo a fost şi va rămâne o echipă foarte mari. În momentul în care a venit Dinamo cu oferta, am fost plăcut surprins să văd că un club de asemenea mărime mă doreşte. Am venit cu cea mai mare bucurie”, a spus Dennis Politic, pentru OrangeSport.

Cu trei triumfuri în cele mai recente patru întâlniri din Superliga României, Dinamo rămâne în continuare echipa cu cel mai redus atac din campionat, reușind doar 20 de goluri în 28 de etape.


Există posibilitatea ca Hermannstadt să piardă locul în play-off

FC Hermannstadt se menține pe poziția a șasea cu 37 de puncte acumulate în 28 de etape. Opt victorii, 13 rezultate de egalitate și șapte înfrângeri sunt statisticile echipei lui Măldărășanu până în prezent.

Pe de altă parte, Dinamo se află pe locul 15 cu 25 de puncte. După 28 de runde, formația lui Zeljko Kopic a înregistrat șapte victorii, patru remize și 17 înfrângeri.

Potrivit platformei specializate Transfermarkt.com, valoarea de piață a lui Dennis Politic se situează la 350.000 de euro.


Comentarii

  1. ”.............Cu doar două puncte peste FC Voluntari, echipa primește o veste îmbucurătoare.............”. Ar fi fost bine 2pct peste Voluntari :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu