Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Veste de Ultimă Oră: Acord pentru Semnătură Confirmat!

 

Foto: Sport PicturesDinamo continuă să speră la evitarea retrogradării, în urma victoriei obținute în ultimul meci din

 campionat, cu scorul de 1-0 împotriva lui Hermannstadt. 

 Echipa primește o veste îmbucurătoare din partea unuia dintre cei mai talentați jucători ai săi.

Dennis Politic (23 de ani) nu a putut participa la ultimele două meciuri din campionat, împotriva lui

 CFR Cluj și Hermannstadt, din cauza unei accidentări, dar și-a exprimat opinia cu privire la situația sa și a dezvăluit locul în care ar dori să evolueze din sezonul viitor.

Cu șase goluri marcate în acest sezon, Politic, cel mai prolific marcator al echipei, își dorește să rămână la Dinamo și în următorul sezon, cu condiția ca echipa să se salveze de la retrogradare.

Dennis Politic vrea să rămână la Dinamo

„(vrei să continui la Dinamo dacă vă salvaţi de la retrogradare?) Bineînţeles! Sunt aici, mă simt bine,

 sunt foarte fericit că sunt aici şi sper din toată inima să ne salvăm. Dinamo este un club foarte mare, cu

 fani extraordinari. Am fost surprins de ceea ce am găsit aici. Sunt plăcut impresionat de fani, de tot şi sunt foarte fericit să fiu aici.

.Dinamo a fost şi va rămâne o echipă foarte mari. În momentul în care a venit Dinamo cu oferta, am fost plăcut surprins să văd că un club de asemenea mărime mă doreşte. Am venit cu cea mai mare bucurie”, a spus Dennis Politic, pentru OrangeSport.

Cu trei triumfuri în cele mai recente patru întâlniri din Superliga României, Dinamo rămâne în continuare echipa cu cel mai redus atac din campionat, reușind doar 20 de goluri în 28 de etape.


Există posibilitatea ca Hermannstadt să piardă locul în play-off

FC Hermannstadt se menține pe poziția a șasea cu 37 de puncte acumulate în 28 de etape. Opt victorii, 13 rezultate de egalitate și șapte înfrângeri sunt statisticile echipei lui Măldărășanu până în prezent.

Pe de altă parte, Dinamo se află pe locul 15 cu 25 de puncte. După 28 de runde, formația lui Zeljko Kopic a înregistrat șapte victorii, patru remize și 17 înfrângeri.

Potrivit platformei specializate Transfermarkt.com, valoarea de piață a lui Dennis Politic se situează la 350.000 de euro.


Comentarii

  1. ”.............Cu doar două puncte peste FC Voluntari, echipa primește o veste îmbucurătoare.............”. Ar fi fost bine 2pct peste Voluntari :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu