Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Informații proaspete: Veste cât se poate de proastă pentru suflarea dinamovistă

 

Foto: Sport Pictures



Înaintea confruntării cu Hermannstadt în etapa a 28-a, Dinamo se confruntă cu două absențe

 semnificative. Fotbaliștii s-au întors din Belgrad, dar nu sunt încă pregătiți să joace. Echipa din Ștefan

 cel Mare se pregătește să întâlnească Hermannstadt în următoarea etapă a SuperLigii. În duelul de acasă împotriva sibienilor, Dinamo va fi lipsită de doi jucători cheie din lot.

Dinamo se confruntă cu absențe importante înaintea partidei cu Hermannstadt: "Reveniți din Belgrad,

 dar nu sunt în stare să joace". Se pare că Dennis Politic și Costin Amzăr s-au întors din Belgrad după

 consultarea cu "vindecătorul" Marijana Kovacevic. Cei doi fotbaliști ai "câinilor" nu vor putea

 participa la meciul cu Hermannstadt, deoarece nu s-au recuperat complet după accidentare. Astfel, Zeljko Kopic va încerca să își construiască strategia fără acești doi jucători.

“ Amzăr și Politic au fost la Belgrad la Marijana Kovacevic. Cei doi jucători s-au întors aseară și vor fi în lojă la meciul dintre Dinamo și Hermannstadt.

Vor face antrenament cu echipa mâine și joi dimineața, dacă vor fi în regulă, vor merge și la Iași. Cei doi nu vor fi astăzi în lot”, a spus Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

Kopic este constrâns să folosească același prim 11 ca în meciul cu CFR Cluj. În timpul emisiunii, Cristi Coste a dezvăluit că Dinamo este obligată să apeleze la aceeași echipă de bază din meciul pierdut cu 4-0 împotriva CFR Cluj. Unul dintre motive este absența lui Politic și Amzăr, alături de Homawoo și Milanov. În plus, "câinii" trebuie să se descurce și cu un jucător tânăr, iar Kopic consideră că cea mai bună opțiune este Bordușanu.

Managerul echipei de la Dinamo aspiră să aibă toți jucătorii accidentați recuperați în timp pentru meciul împotriva echipei Poli Iași, un duel de o importanță mult mai mare pentru Dinamo. Aceasta ar crește șansele echipei de a obține o victorie.

“Nici Homawoo și Milanov, alți doi accidentați în etapa anterioară cu CFR Cluj, nu au fost recuperați. Kopic încearcă să aibă echipa completă pentru meciul de vineri seara de la Iași.

Este un meci mult mai important pentru Dinamo, pentru că joci direct cu echipa care este pe locul de baraj. Dinamo va juca cu același prim 11 ca în meciul cu CFR Cluj. Din două motive.

Pentru că nu și-au revenit cei accidentați, Politic, Amzăr, Milanov și Homawoo. Și trebuie să joci cu Bordușanu obligatoriu, pentru că e under”, a mai spus Cristi Coste

Comentarii