Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Știrea momentului: "Câinii" vizitați din nou de Lucescu. Vezi sfaturile date jucătorilor dinamoviști

 

sursa foto: GSP.ro



La conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj, Gabriel Moura, fundașul brazilian în

 vârstă de 35 de ani, a oferit o scurtă perspectivă asupra partidei iminente a lui Dinamo și a discutat

 despre vizita surpriză a lui Mircea Lucescu la antrenamentul "câinilor" de astăzi. Meciul dintre CFR

 Cluj și Dinamo este programat pentru vineri, începând cu ora 20:00. Moura își exprimă speranța că

 echipa alb-roșie va continua să-și mențină forma bună și în confruntarea cu elevii lui Adrian Mutu. În plus, a subliniat importanța pentru el de a juca la Dinamo și de a fi apreciat de suporteri.

Moura a surprins la conferință și a vorbit pentru prima dată în română: „Am învățat singur”.

„Sunt foarte fericit că fanii lui Dinamo vorbesc frumos despre mine. Când avem rezultate bune avem încredere, iar fanii sunt mai fericiți.

Am zis de când am venit că Dinamo e un club foarte mare. Pentru mine o mândrie să port acest tricou. Am venit aici după ce a fost la Gaz Metan, iar după retrogradare am plecat în Portugalia, unde soția avea probleme. În vara trecută nu se știa dacă jucăm în Liga 2, dacă intrăm în faliment. Au fost discuții cu Rapid, dar au căzut.

Am revenit la Dinamo, am jucat mult și cred că am făcut-o bine. Acum sunt aproape să devin străinul

 cu cel mai multe meciuri în tricoul lui Dinamo. Ar fi foarte frumos să fac asta. Cine nu ar vrea să intre în istoria lui Dinamo?”, a declarat Gabriel Moura la conferință.

Atmosfera e foarte bună. Toată lumea are încredere, dar încă nu am reușit nimic. Am câștigat două

 meciuri, dar acum avem CFR Cluj în față, pentru care am tot respectul. Sunt de 6 ani aici, iar CFR Cluj

 a câștigat campionatul de 5 ori. Din punctul meu de vedere, noi am jucat foarte bine în multe meciuri, dar am pierdut. Acum au venit și rezultatele și suntem pe un drum bun.

Mircea Lucescu e o legendă și pentru noi e foarte important să-l avem aici lângă noi. Sper să continuăm cu victoriile. Azi ne-a zis să mergem pe acest drum și că e foarte important ca după aceste victorii să mai reușim o victorie. - Gabriel Moura, după cum se arată pe GSP.ro

Comentarii