Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Breaking News: Dinamo mai aproape ca niciodată de transferul dorit

 

Foto: Christine Olsson/TT




Astrid Selmani (26 de ani), fotbalist kosovar cu 5 selecții pentru echipa națională, ultima dată în acțiune în luna august în tricoul lui IFK Goteborg, este în atenția conducerii Dinamo.

Clubul caută un jucător kosovar cu experiență internațională

Astrid Selmani (26 de ani), fotbalist kosovar cu 5 selecții pentru echipa națională, ultima dată în acțiune în luna august în tricoul lui IFK Goteborg, este în atenția conducerii Dinamo.

Dinamo își urmărește Rapidul. Clubul caută un jucător kosovar cu experiență internațională


Începutul anului 2024 a fost unul dificil pentru Dinamo, cu trei înfrângeri consecutive în fața Petrolului

 (0-1), Rapidului (1-2) și FCU Craiova (1-2), ceea ce a dus echipa lui Zeljko Kopic pe ultimul loc în

 clasament. Antrenorul croat și conducerea clubului sunt hotărâți să-și întărească lotul. Recent au sosit

 pe rând Darko Velkovski (fundaș central), Damagoj Pevicic (mijlocaș central), Petru Neagu (extremă),

 Eddy Gnahore (mijlocaș central), Georgi Milanov (mijlocaș central) și portarul Dorin Răilean. Interesul lui Dinamo pentru Selmani a fost confirmat și de către IamSport.

Cu toate acestea, Dinamo încă se confruntă cu probleme în linia de atac. Au existat negocieri cu mai mulți jucători, dar nicio înțelegere nu a fost finalizată până acum.

Căutăm zi de zi soluții. Se vede o îmbunătățire a jocului nostru. Din păcate, nu am reușit să transferăm

 un atacant, așa cum ne-am fi dorit. Țintele noastre au fost se pare prea sus pentru momentul la care e

 Dinamo. Trebuie să devenim mai eficienți în fața porții”, a transmis, de curând, Andrei Nicolescu, administratorul SC Dinamo 1948 SA și acționarul Red&White.

O altă țintă de pe radarul lui Kopic și Nicolescu a fost dezvăluită de ProSport. Este vorba despre un alt

 fotbalist cu experiență internațională, așa cum sunt Velkovski, Milanov sau Răilean. Astrid Selmani 

(26 de ani), fost jucător la IFK Goteborg din Suedia, unde Dinamo a avut în vedere aducerea lui Deniz

 Hummet, însă fără succes, a fost propus echipei roș-albe și există discuții privind încheierea unui

 contract. Selmani, care a reprezentat selecționata Kosovo de cinci ori și a înscris un gol, a avut ultima

 apariție în luna august a anului trecut, atunci când a evoluat timp de 75 de minute pentru IFK Goteborg. De asemenea, Selmani are în CV-ul său o cotă de transfer estimată la 400.000 de euro pe transfermarkt.de.

Dinamo a avut o serie de ținte ratate pe piața transferurilor. Zeljko Kopic a negociat cu Josip Drmic (31 de ani), de la Dinamo Zagreb, jucător cu cetățenie elvețiană și 35 de selecții la naționala Elveției. Heber Araujo (32 de ani), un atacant brazilian foarte experimentat, a fost de asemenea un obiectiv intens dorit de Dinamo, mai ales că a colaborat anterior cu antrenorul Zeljko Kopic, însă ambele oferte au fost respinse din motive financiare.

Comentarii