Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vestea Zilei: Dinamo Își Pregătește Lovitura cu Un Fundaș

 

Foto: Sporting Clube Farense




Dinamo își propune să-și consolideze linia defensivă după înfrângerea cu scorul de 1-2 suferită în fața

 FCU Craiova 1948, în cea de-a 24-a etapă a SuperLigii României. Directorul sportiv, Kopic, vizează

 aducerea unui fundaș central pentru a acoperi golul lăsat de iminenta plecare a lui Lucas Alves, în vârstă de 31 de ani, către destinația saudiților.

Transfer senzațional la Dinamo

Cu apropiata despărțire a lui Lucas Alves, Dinamo se vede nevoită să găsească rapid un înlocuitor, mai ales că Kopic dispune doar de Darko Velkovski, Răzvan Patriche, Josue Homawoo și Ricardo Grigore în linia defensivă.

Conform informațiilor de pe iamsport.ro, Dinamo își îndreaptă atenția către fundașul central portughez

 Artur Jorge, în vârstă de 29 de ani, cu trecut în SuperLiga României. Acesta a jucat anterior pentru

 echipa FCSB, deținută de Gigi Becali, marcând chiar un autogol în primele 13 secunde de la debut. În

 prezent, Artur Jorge evoluează în Portugalia, la Farense, unde are contract până la finalul sezonului curent. Potrivit Transfermarkt, cota sa de piață este evaluată la 550.000 de euro.

Într-o scurtă perioadă petrecută în România, la FCSB, Artur Jorge a reușit să determine o decizie rapidă

 din partea lui Gigi Becali, după doar un singur meci. Fotbalistul portughez a avut un debut de coșmar în tricoul roșu-albastru, în confruntarea cu Juventus București.

La acea vreme, apărătorul a avut ghinionul de a trimite mingea în propria poartă chiar în prima fază a

 jocului, în secunda 13. Chiar dacă FCSB a ieșit învingătoare la final, cu scorul de 2-1, acesta a fost și ultimul meci în care Artur Jorge a evoluat pentru echipa lui Gigi Becali.

După partida respectivă, patronul FCSB nu s-a sfiit să-și exprime nemulțumirea față de performanța portughezului și a declarat că acesta nu va mai fi inclus în echipă.

„Artur Jorge nu rămâne la echipă. Pa, la revedere! Ce şanse să îi dai? L-a băgat pe Planic şi a rămas în

 echipă, că e fotbalist. Dacă vine o minge simplă şi tu o dai afară, în aut, n-ai spirit de observaţie… A

 făcut multe greşeli Artur Jorge şi mi-am dat seama că nu e de Steaua. Nu l-am adus eu”, se dezlănțuia Becali, în ianuarie 2018, la Digi Sport.

În momentul de față, Dinamo nu se concentrează exclusiv pe consolidarea defensivei. Conducerea echipei din Ștefan cel Mare a comunicat că în debutul săptămânii va dezvălui identitatea unui atacant care are potențialul de a aduce o îmbunătățire semnificativă în sectorul ofensiv al formației.



Comentarii