Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Se confirmă zvonurile: Dinamo, pe cale să facă o mutare istorică

 

sursa foto: GSP.ro



Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo sunt o posibilitate care nu poate fi exclusă sub nicio formă. Andrei Nicolescu consideră că "începutul este foarte promițător".

Într-un interviu acordat la ProSport Live, liderul echipei Dinamo îl așteaptă cu brațele deschise pe Ion

 Țiriac la "Ștefan cel Mare", într-o perioadă în care echipa trăiește o serie de momente tensionate în încercarea de a se menține în Superligă.

Dezvăluirile privind implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo sunt întâmpinate cu bucurie

 de către suporterii echipei. Sfaturile lui Mircea Lucescu sunt de neprețuit pentru dinamoviști, care

 așteaptă acum ca acesta să contribuie la aducerea lui Ion Țiriac în "Ștefan cel Mare", într-o mutare care ar putea fi de impact pentru club.

„Evident că ar putea (n.r. să preia Dinamo Lucescu și Țiriac). N-am aflat nici de la domnul Lucescu

 foarte multe detalii. Am înțeles că a fost o discuție prietenească. Este o mare bucurie că motivează jucătorii, ne ajută cu un sfat.

Este un început foarte bun, suntem super bucuroși. Dacă știe mai multe și are o putere de convingere mai mare, Țiriac este bine venit la Dinamo”, a spus Andrei Nicolescu, la ProSport Live.

„Am avut o discuţie cu Ion Ţiriac, ca doi oameni de sport. Nu se pune problema 

(n.r. să ajungă acum Mircea Lucescu la Dinamo), cât timp Dinamo nu are un stadion e greu pentru cine

 vrea să investească. Nu ai în ce să investeşti. Trebuie creată o bază, o academie foarte serioasă,

 reevaluarea zonei. Zona lui Dinamo este foarte accesibilă pentru suporteri, stadionul poate fi foarte folosit. E central!”, a declarat Mircea Lucescu, la Digi Sport.

Intră Țiriac la Dinamo, dar nu pune niciun ban. Dacă bagă bani, câștigă înainte ceva. Acolo e vorba de

 performanță la Dinamo, și ea vine în câțiva ani. Și nu știu dacă Țiriac mai trăiește atât la câți ani are”, a declarat Ilie Năstase, la ProSport Live.

Comentarii