Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Atac furibund al fanilor dinamoviști la adresa lui Negoiță: "Nu am crezut că un om atât de mișel, corupt și manipulator poate ajunge să conducă echipa pe care o iubim"

[starttext]




FOTO: Cristi Preda






Suporterii lui Dinamo nu au mai rezistat după încă o umilință suferită de echipa favorită, 2-3 pe teren propriu cu Concordia Chiajna, și au lansat un atac furibund la adresa patronului Ionuț Negoiță.







Dinamomania.eu, cel mai vechi site al suporterilor dinamoviști, a publicat în această dimineață un articol complex prin care îi cere socoteală boss-ului de la RIN pentru rezultatele dezamăgitoare ale lui Dinamo din ultima vreme, dar și pentru managementul prin care echipa a fost condusă în cei aproape cinci ani de domnie ai lui Negoiță.



Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,

primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI





"Niciodată nu am crezut că un om atât de mișel, corupt, incompetent și manipulator poate ajunge să conducă echipa pe care o iubim. Unii dintre noi trăiesc pentru clubul ăsta(...) și mai au tresăriri de emoție care să-i smulgă din realitatea anostă doar atunci când joacă Dinamo.

Îți explicăm toate astea, chiar dacă este în zadar, întrucât tu nu ai scrupule sau sentimente și nu poți înțelege trăirile chinuitoare care ne încearcă atunci când vedem, zi după zi, cum una dintre puținele raze de lumină care alimentează existența noastră se năruie în mâinile unui neghiob", e doar o parte din articolul publicat pe pagina mai sus amintită.

În același timp, Negoiță este considerat vinovat și pentru îndepărtarea de la club a lui Mircea Rednic din vara lui 2016, "Puriul" fiind văzut de fani drept singurul antrenor capabil să realizeze performanțe reale și să redreseze echipa din "Ștefan cel Mare".

În cadrul aceluiași articol, fanii lansează către Negoiță și o serie de întrebări vizavi de politica adoptată de acesta la club:

"De ce Dinamo are datorii de 3 milioane de euro?"

"Către cine sunt acele datorii și cum au fost acumulate în mai puțin de un an de la intrarea în insolvență?"

"Unde sunt banii pe Rotariu și Mevlja?".

Imediat după meciul de miercuri cu Concordia, Ionuț Negoiță a avut o intervenție telefonică la o televiziune în care a amenințat că jucătorii nu își vor mai primi salariile până când echipa nu va reveni pe podium.

Totodată, finanțatorul dinamovist a lăsat de înțeles că nu va deschide robinetul cu bani pentru transferuri nici în iarnă, în ciuda declarațiilor lui Vasile Miriuță, care s-a plâns de subțirimea lotului.

FOTO: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii