Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vasile Miriuţă este oficial noul antrenor al lui Dinamo I Avem tot staff-ul "câinilor"

[starttext]




Vasile Miriuţă este oficial noul antrenor al lui Dinamo I Avem tot staff-ul "câinilor"



Noul antrenor principal al echipei din Ştefan cel Mare este Vasile Miriuţă, a anunţat directorul general al FC Dinamo Bucureşti, Adrian Mutu, prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.





Vasile Miriuţă a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti până la 30 iunie 2019 şi va debuta pe banca echipei din Ştefan cel Mare în derby-ul cu FCSB, programat duminică, 24 septembrie (ora 20:30), în Liga 1 Betano (etapa a XII-a).


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI




Noua conducere tehnică a dinamoviştilor va fi formată din Vasile Miriuţă (antrenor principal), Francisc Dican (antrenor secund), Cristian Moldovan (antrenor portari), Paolo Potocnik (preparator fizic) şi Silviu Ion (analist).

49 de ani a împlinit Vasile Miriuţă pe 19 septembrie. Născut la Baia Mare, Vasile Miriuţă şi-a început cariera la juniorii clubului din Maramureş. Transferat în Ştefan cel Mare de la divizionara secundă FC Baia Mare, Vasile Miriuţă a debutat în Liga 1 la Dinamo într-un meci cu Petrolul Ploieşti, pe 3 martie 1991.

15 meciuri a jucat Vasile Miriuţă pentru Dinamo în sezonul competiţional 1990-1991 al primei divizii. A marcat un gol în tricoul alb-roşu şi a terminat campionatul pe locul 3 cu echipa din Ştefan cel Mare.

9 selecţii şi un gol a adunat Vasile Miriuţă pentru echipa naţională a Ungariei. A debutat la FC Baia Mare şi a mai jucat la Dinamo Bucureşti, Gloria Bistriţa, Győri ETO, FC Bourges, Videoton, Ferencváros, Újpest, Energie Cottbus, MSV Duisburg, din nou la Győri ETO şi Honved Budapesta.

7 echipe a pregătit Vasile Miriuţă în cariera de antrenor: Energie Cottbus II (iulie 2011-iunie 2013), Ceahlăul Piatra Neamţ (iunie 2013-decembrie 2013), CFR Cluj (decembrie 2013-noiembrie 2014), Győri ETO (noiembrie 2014-iunie 2015), ASA Târgu Mureş (iulie 2015-septembrie 2015), Energie Cottbus (septembrie 2015-aprilie 2016), CFR Cluj (iunie 2016-iunie 2017) şi Concordia Chiajna (iulie 2017-septembrie 2017).


sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii