Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Garda veche cu FCSB » Miriuță reactivează un jucător de bază, căzut în dizgrație în ultimele meciuri!

[starttext]




Nemec speră ca un gol cu marii rivali să-i relanseze cariera intrată într-un con de umbră Foto: Cristi Preda





Adam Nemec a intrat doar pe final runda trecută, la 2-2 cu Craiova, bifând 12 minute. De fapt, în acest sezon, fie a fost rezervă, fie nu și-a regăsit forma din primul an la Dinamo.





Duminică seara, Vasile Miriuță ar vrea să-l arunce în luptă din start pe slovac, mizând pe calitățile de "pivot" ale fotbalistului de 32 de ani. Și pe faptul că, împotriva roș-albastrilor, Nemec s-a simțit mereu bine. A marcat de două ori, plus un assist, în cele 4 partide în care a fost folosit. Ca fapt divers, Adam a fost convins să semneze cu Dinamo după ce a asistat din tribunele Arenei Naționale la un duel cu FCSB (1-1), impresionat de anvergura meciului.



Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI




Miriuță mai are doi atacanți în lot, Bokila și Rivaldinho. Jeremy a mai jucat contra Stelei, pe vremea când îmbrăca tricoul Petrolului, înscriind un gol în două confruntări. Rivaldinho n-a cunoscut bucuria golului cu rivalii, având în CV trei Derby-uri. Unul ca titular, în celelalte două intrând pe parcurs.

1 gol și 3 pase decisive
a reușit slovacul în 11 meciuri pentru Dinamo în acest sezon

7,00
e media notelor din Gazetă obținute de Nemec în cele 4 Derby-uri de România

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii