Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Contra a fost validat de Comitetul Executiv al FRF şi este oficial selecţionerul României

[starttext]











Cosmin Contra a devenit oficial selecţionerul echipei naţionale a României după ce Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a validat, în şedinţa sa de vineri, cu unanimitate de voturi, numirea în funcţie precum şi contractul acestuia, au declarat, pentru AGERPRES, surse din cadrul FRF.





Tot cu unanimitate de voturi, Comitetul Executiv a validat şi rezilierea contractului dintre FRF şi fostul selecţioner al primei reprezentative, Christoph Daum.

La şedinţa Comitetului Executiv al FRF de vineri au participat 12 din cei 14 membri, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, şi vicepreşedintele FRF, Octavian Goga, absentând.



Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


Cosmin Contra, care a antrenat-o până acum pe Dinamo, ajunsese pe 17 septembrie la un acord de principiu cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, privind preluarea postului de selecţioner rămas vacant după rezilierea contractului germanului Christoph Daum, dar avea nevoie de aprobarea Comitetului Executiv al FRF.

În vârstă de 41 de ani, Cosmin Contra a mai antrenat în cariera sa de până acum formaţiile FC Timişoara, Getafe CF Youth, CF Fuenlabrada, Petrolul Ploieşti, Getafe CF, Guangzhou R&F, AD Alcorcon şi Dinamo Bucureşti. Ca antrenor, Contra a câştigat un singur trofeu, Cupa României, ediţia 2012-2013, cu Petrolul Ploieşti.

Tot astăzi, de la ora 19:00, Federaţia Română de Fotbal a programat o conferinţă de presă la Arena Naţională în cadrul căreia va fi prezentat oficial selecţionerul Cosmin Contra. Conferinţa va putea fi urmărită LIVE pe pagina oficială de Facebook Digi Sport.

Echipa naţională de fotbal a României a pierdut orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018, după ce a fost învinsă de selecţionata Muntenegrului cu scorul de 1-0 (0-0), la 4 septembrie, pe Gradski Stadion din Podgorica, într-un meci din Grupa E a preliminariilor competiţiei.

România mai are de jucat două partide în această campanie, cu Kazahstan pe 5 octombrie, la Ploieşti, şi cu Danemarca, pe 8 octombrie, în deplasare. În momentul de faţă, echipa naţională ocupă poziţia a 4-a în clasamentul grupei, având 9 puncte, cu 10 mai puţine decât liderul Polonia.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii