Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






”Câinii” cad fizic după o oră de joc

[starttext]











”Câinii” cad fizic după o oră de joc, semn că pregătirea fizică făcută de actualul selecționer și de preparatorul său a fost dezastruoasă. Cu punctele pierdute după minutul 60, alb-roșii ar fi fost acum în lupta pentru titlu.








Una dintre principalele probleme ale lui Dinamo pare condiția fizică extrem de precară lăsată de staff-ul lui Cosmin Contra.

Gazeta a analizat cele 12 etape scurse până acum, iar concluzia este că fotbaliștii dinamoviști trec cu bine de prima oră de joc, după care cad fizic. Iar vinovatul principal este chiar Javi Reyes, omul plătit regește de Dinamo cu 10.000 de euro lunar.



Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


GSP vă prezintă cifrele incredibile înregistrate de Dinamo pe final de meci:
- în ultimele 8 etape Dinamo nu a marcat nici măcar un gol din acțiune după minutul 60! A reușit unul singur din penalty, transformat de Hanca, în victoria cu Sepsi, scor 1-0
- 8 goluri a încasat Dinamo în cele 12 etape după minutul 60
- 11 puncte au pierdut dinamoviștii din cauza golurilor încasate după minutul 60.

Dacă ar fi luat aceste puncte, echipa lui Negoiță ocupa acum locul 2, cu un avans de două puncte față de FCSB.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii