Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Sfârșitul "domniei" lui Contra: un RESTART pentru suporteri!


[starttext]


Fotografia postată de FC DINAMO BUCURESTI.


Avem alt "șef de haită"! Azi doar un "La mulți ani!", vom scrie de mâine, "de-ale lui Vasile"!
În actualul sezon național de fotbal, încă nu avem "echipă" care să se bată la titlu, șeful haitei a dat bir cu fugiții, dar istoria noastră continuă, trebuie să ajungem iar spartani!





Mulți dintre noi, suntem optimiști și visători: dorim binele echipei și al clubului! Avem dreptul la o opinie personală, la libera exprimare, adică să ne spunem of-ul și să comentăm.
Mergem la meciuri, plecăm dezamăgiți, venim iar la următorul meci, cu speranță, cu mai multă susținere pentru echipa de suflet!



Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI



Îi certăm pe jucători, normal, dar în final, ei sunt cei care joacă, doar n-o să intrăm noi, suporterii în teren! Opiniile noastre ar trebui să fie constructive, exprimate în mod civilizat, nu să fim doar d’alde "gică contra”, sau doar "trâmbițele" unor grupuri de interese, lansate în campanie de “ponegrire”, sau după caz, de “preaslăvire” a unor “subiecți” pe grupuri!
Dar care-i baiul, în staful tehnic sunt “domnișoare”, de aceea nu pot fi criticați sau atacați?! Nici cei care se pun preșulet p'acolo prin consiliul ăla de administrație?!
E clar că cine dă banul, ia decizii la Dinamo, specialiștii au fost trimiși la “țigări" (știți voi unde pe românește), altfel eram campioni!
De asemenea, când vorbim despre Dinamo, nu ar trebui să auzim bârfele unor “fripturiști, care se cred ziariști”, ci am vrea să avem un  patron mai vocal, care să iasă periodic public!
Nu neapărat să se urce pe mașină la final de meci, dar să ne liniștească în privința zvonurilor și să ne dea detalii privind finanțarea echipei, investițiile viitoare, transferurile posibile! Măcar binețe să ne dea și bilete, respectiv abonamente mai ieftine!
Mai nou, toți suporterii "știu fotbal", strigă obscenități, ceartă jucătorii, iar jucătorii ar trebui să tacă! În plus, moda de a "sparge" vestiarul, n-a trecut! Echipa trebuie să aibă lider pe teren, lider de vestiar, să fie unită și închegată!
Doar Dinamo București schimbă antrenori, schimbă jucători! Ăștia vin ca să aibă de unde să plece?! Iar noi, pe cei statornici, în loc să-i încurajăm, îi huiduim!
Eu îmi spun opinia: nu descurajez suporterii, nici jucătorii!
Când Dinamo juca fotbal și nu exista facebook, aveam echipă, nu conta antrenorul! Acum, antrenorul e decisiv! Eu merg pe stadion, am abonament și plec plângând când văd că nu jucăm!
Nu am nimic cu patronul, nu scriu CONTRA lui, dar nici nu îi fac statuie! Eu iubesc echipa, antrenorul și patronul până încep să îmi dea motive să îi urăsc!
Unii afirmă că noi, suporterii, am ajutat la plecarea lui Rednic, sau alții că, noi, suporterii am fost muți la plecarea lui Ando, că ambele plecări au fost lucrături de-ale patronului și că trebuia să “dăm” în conducerea clubului!
Cu ce să dăm în ei, cu vorbe?! Cel care dă banul, face regula jocului! Dar noi, suporterii, nu putem sta indiferenți, trebuie să mergem pe stadion! Unii stau pe facebook, treaba lor, dar să lase glasul mai jos, să vină la meciuri mai presus de toate sau să urmărească evoluția echipei la TV, măcar, în loc să comenteze “titlurile” de postări, respectiv editoriale!
Pe grupurile de suporteri, prin comentarii sau prin editoriale, am susținut întotdeauna echipa și antrenorul! Patronul, în opinia mea, nu e treaba mea: pe banul lui, nu decid eu!
Deci nu numai de la "Contra domnie", am respectat antrenorul, ci dintotdeauna.
L-am susținut pe Contra, dar nu era să moară Dinamo cu el de gât: dacă nu ne-a dus pe podium, trebuia să ne lase! Am dat fiecăruia la început o șansă: patron, antrenor, echipă, dar după finalul sezonului 2016-2017, de la Contra și echipă, chiar aveam pretenții!
Contra ca să rămână a pus condiții, după care a declarat public că i "s-a făcut voia sa"! Deci jucătorii plecați, au avut și girul lui Contra!
Nu am fost în stare să-i păstrăm pe Claude Dielna, pe Ante Puljić! Penedo, singur, nu face față, încasează!
Echipa aceea de "titlu", au decimat-o împreună, patronul Negoiță și antrenorul Contra! De ce?! Pentru că o făcuse Rednic & Andone!
Echipa care începuse să lege jocul, care bătea fcsb, care luase o Cupă, nu mai e!
Contra a lăsat baltă proiectul cu Dinamo, după ce a zis public că Negoiță i-a îndeplinit toate condițiile privind transferurile. Asta nu înseamnă că nu a avut  valoare Contra, dar cert este că nu a avut potențial sau nu a știut cum să-și  "valorifice" propria echipă!
Contra a dat semne de "plecare", a fost "tras de urechi" și a plecat! Din păcate, ne-a lăsat, dar nu "în pace pe podium", ci în luptă pentru play-off, așa cum ne-a și găsit!
La sfârșitul "domniei" lui Contra, e necesar un RESTART!
DOAR DINAMO BUCUREȘTI!


Articol scris de: Ranete Aurora

sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial

[endtext]

Comentarii