Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce pariem la FCSB - Dinamo

[starttext]










Dupa cum bine stim cu totii, duminica seara avem meci tare cu FCSB in etapa cu numarul 12 a Ligii 1. Trebuie sa scoatem rezultat pozitiv ca sa tinem pasul, iar o noua victorie in fata lor ne-ar readuce pe loc de play-off. Bine, si egalul la fel, dar de ce sa calcam stramb?



In cele ce urmeaza analizam meciul din punct de vedere al pariurilor si vedem ce este mai bine de incercat. Avem si o cota de 5.00, un value bet care nu poate fi ratat de niciun parior care se respecta.
Gazdele sunt pe locul trei, cu 22 de puncte, la patru puncte de liderul CFR Cluj inaintea acestei etape. FCSB are a treia defensiva din campionat, cu opt goluri incasate, unul in plus fata de CFR si Astra. Atacul a mers ok pentru echipa lui Dica, cu 17 reusite pana acum. FCSB este neinvinsa pe teren propriu sezonul asta in campionat, trecandu-si in cont trei victorii si trei remize. Cum orice are un inceput, speram ca va fi etapa asta prima infrangere a lor acasa.


Noi n-am prea impresionat in primele zece meciuri. Suntem pe locul sapte cu 16 puncte, unul in minus fata de Timisoara, dar si cu un meci mai putin disputat (restanta de acasa cu Chiajna). Avem antrenor nou, dinamovist 100%, iar asta nu poate fi decat un avantaj. Pe unde i-am prins in ultimii ani i-am cam batut pe rivali, exceptie facand ultima deplasare aici, pierduta cu 1-2 in Aprilie.
Totusi acel meci a fost singurul pierdut in ultimele 12 confruntari directe, bilantul fiind net favorabil lui Dinamo (5 victorii, 6 remize, o infrangere). De asemenea, ultimele noua meciuri directe ne-au oferit mereu goluri si de-o parte si de cealalta, lucru de luat in seama de catre pariori.
Ponturi pariuri FCSB - Dinamo, 24 Septembrie 2017:


Peste 7,5 cornere @ 1.36 - PARIAZA AICI
Ultimele derby-uri au fost spectaculoase, cu destule faza de poarta. Speram ca si duminica seara sa vedem un meci frumos si mergem pe cel putin opt cornere pe Arena Nationala.
Sub 6,5 cartonase @ 2.00 - PARIAZA AICI
O cota mult mai atractiva gasim pentru pariurile pe cartonase. Linia este destul de sus, la 6.5, insa intr-un astfel de derby nu este exclus sa vedem multe avertismente. Un meci acasa la FCSB nu este la fel de incins ca atunci cand noi suntem gazde, asa ca parca merita incercata cota pentru maximum sase cartonase.
Ambele echipe marcheaza - COTA 5.00 marita, in loc de cota 1.90 - PARIAZA AICI
Dupa cum spunea, ultimele noua meciuri directe s-au incheiat mereu cu goluri marcate de amble formatii. Duminica seara mergem pe un nou meci spectaculos, iar Unibet ne ofera o cota de 5.00 marita pentru GG, in loc de cota 1.90. Si mai tare de atat este faptul ca eventualul castig nu trebuie rulat pentru a putea fi retras, iar daca pariul este pierdut primiti banii inapoi - PARIAZA AICI

Articol scris de: Adrian Alin

sursa photo: www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii