Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Faceți loc, să vină juniorii!

[starttext]



UEFA YOUTH LEAGUE FC DINAMO Bucure ti vs NK LOKOMOTIVA Zagreb 0 2 0 1


Mai este vreo echipă pe care o putem bate și noi?
După înfrângerea de pe teren propiu cu Chiajna aproape nimeni nu ne mai dă șanse că o să prindem play-off-ul.




Nu avem atitudine, nu avem o mentalitate de fotbaliști adevărați, de ce se întâmplă toate astea?
Unde este apărarea noastră la fiecare meci? De ce greșesc atât? Mai bine băgam 5-6 juniori măcar să avem o scuză.
După tot ce se întâmplă la Dinamo, domnul Negoiță este foarte supărat, și promite că nu o să mai plătească salarile până când echipa nu ajunge pe locul 3! Credeți că e bine așa? Îi va motiva mai mult asta?



Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI




Domnul Negoiță a spus că a făcut tot ce depinde de el să fie echipa bună, salarile plătite la zi, nu s-a băgat peste antrenor, peste jucători, însă ei își bat joc de "munca" lui.
Și Nedelcearu pare foarte supărat, după atâtea înfrângeri și după meciul cu Chiajna, a declarat "că nu merităm să scoatem capul din pământ, nici sa ieșim din casă, doar să mergem la antrenament, să muncim 24 din 24, poate așa ne vom reveni". A spus asta, cu lacrimi în ochi.
Dar avem și jucători mai optimiști: Rivaldinio crede în intrarea în play-off, și chiar crede că ne vom bate la campionat, până în ultima etapă, cum am facut-o anul trecut, când nimeni nu credea.
După atâtea umilințe din partea lor și după ațâția nervi, chiar unul sau poate cel mai slab jucător a lui Dinamo, Steliano Filip în timpul partidei cu Chiajna, trebuie schimbat ceva.
Chiar nu avem nici o soluție?!
Mulți îl înjurăm pe Negoiță că nu bagă bani în transferuri, dar Astra, Craiova, ce bani au băgat, de joacă mai bine ca noi?!
Noi cu salarile la zi, ne batem joc, în timp ce alte echipe care nu își permit nici asta, joacă fotbal și nu iau fotbalul în râs?
Se cred vedete, iar ei sunt cei mai slabi din istoria lui Dinamo în primele 12 etape. Schimbați-vă mentalitatea că noi suferim și voi vă luați banii frumos și proștii să plângă.
Dacă simțiți că nu puteți face față, plecați cu toții, să promovam juniorii!



Articol scris de: Dragos Bostangiac
sursa photo: www.fcdinamo.ro
[endtext]


Comentarii