Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bumba rămâne dinamovist după ce i-a îngropat pe "câini" cu un gol superb: "Au cea mai frumoasă galerie!"

[starttext]











Claudiu Bumba a reușit un super gol în Ștefan cel Mare pentru Chiajna și s-a răzbunat astfel pe roș-albi, după ce nu a mai fost păstrat la Dinamo.






Invitat la Digi Sport Matinal, Bumba se aștepta ca ilfovenii să dea lovitura în fața lui Dinamo, mai ales după ce echipa lui Miriuță a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-1.

"Am mai dat un asemenea gol la Târgu Mureș, dar eram mai aproape atunci de poartă. Ion Moldovan (n.n. antrenorul Chiajnei) a avut mare încredere în noi și era o surpriză să nu scoatem un rezultat bun. Era important să continuăm parcursul bun, după victoria cu Sepsi (n.n. 2-1)", a spus Bumba.




Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI



Mijlocașul Chiajnei a rămas cu sufletul alături de Dinamo și îi laudă pe suporteri. "Îmi pare rău că am plecat de la Dinamo, am rămas cu un gust amar după toată situația. Îmi pare rău pentru fani, pentru că sunt cei mai buni din țară. A fost poate și vina mea, dar și a altor persoane", susține Bumba.

Claudiu Bumba recunoaște că a fost la un pas de Astra Giurgiu, unde și-a dorit să lucreze cu Edi Iordănescu.

"Am fost în discuții foarte avansate cu Astra, îl cunoșteam pe Edi Iordănescu și aveam mare încredere în el. Au vrut să semnez pe mai mult timp, era mai complicat. Aici, la Chiajna, am semnat până în vară".

Venit la începutul anului 2017, Bumba a evoluat în 14 meciuri pentru formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. Cu două goluri şi un assist, el nu l-a convins pe Contra că e o variantă clară pentru primul "11". Drept urmare, a ajuns la un acord cu Dinamo în august privind rezilierea contractului.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii