Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mulțumiri tuturor, am dat-o-n bară!

[starttext]










Un joc bun, o înfrângere nemeritată datorată celor două greșeli de arbitraj marca István Kovács - un penalty acordat aiurea și un cartonas roșu neacordat. Parte din "mulțumiri" pentru acest rezultat le adresăm pe adresa FRF domnului Cosmin Contra care - după spusele domniei sale "de acum încolo nu mai are niciun trecut dinamovist."




Dinamo a început bine, cu o formula 4-5-1 (diferită de 4-2-3-1 din meciurile precedente prin faptul că mijlocașii laterali au stat mult mai în spate, făcând imposibil orice atac pozițional al fcsbiștilor). FCSB n-are un joc elaborat, este o adunătură de jucători astralo-viitoriști care știu să șuteze de la distanță și să joace pe contre. Golul a fost o întâmplare, neatenție în duet Filip - Penedo (Jaime și-a răscumpărat greșeala apărând un penalty) și singura lecție pentru viitor fiind aceea de a nu lăsa petardele cu "ici" în coadă să atingă mingea (Momcilovici gen Latovlevici, jucători care n-au dat în viața lor un gol și se găsesc să se afirme doar în meciurile cu Dinamo).


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


Cu un Hanca șters și un Filip ieșit din formă, Dinamo a atacat, și a fost peste FCSB până spre finalul partidei, când au căzut fizic - mulțumiri și aplauze domnului Reyes. Cei doi jucători menționați nu trebuie criticați, nu trebuie înjurați, trebuie susținuți și ajutați să revină la forma pe care au avut-o sezonul trecut. Sunt jucători buni, jucători de națională, care trec printr-o pasă mai proastă și din care nu vor mai ieși niciodată dacă vor fi blamați permanent. Despre Bokila nici nu merită să vorbim, e un amestec de lene și neputință la un salariu dublu față de media colegilor săi. Îi mulțumim domnului Adrian Mutu și îl rugăm să facă un schimb cu Bokila, să-l lase pe acesta la birou și să intre pe teren în locul său în ultimele 20 de minute.

De cealaltă parte, Nemec și-a demonstrat valoarea. Astfel de meciuri - chiar dacă nu a marcat - îl saltă pe slovac între primii 3 atacanți din campionat. Dacă l-ar fi avut pe Gnohere (mulțumim domnului Negoiță) altul ar fi fost rezultatul.

Salomao a făcut ce a vrut pe partea lui, Anton și May "au cărat pianul" și fiecare atac a fost frumos desenat, cu pase la firul ierbii și cu un joc plăcut. Lipsa rezervelor a decis finalul acestui meci - se pare că tandemul Mutu-Contra se ghideaza conform sloganului "După mine, potopul". Îmi doresc tare mult să-si ia Cosmin partenerul la națională, că suntem sătui de lovituri de imagine gen Albin, Bokila sau Ceccarelli. Dacă s-ar putea să ni-i și aducă înapoi pe Nistor, Busuladzic și Palic.

Rezultatul meniului zilnic fecesebist - mancare de rahat în posturile TV - s-a văzut la bara lui May. Dacă era Rivaldinho acolo, gol scria pe șutul ăla, altminteri May având un meci excelent pe tot parcursul partidei.

O mulțumire din inimă pentru cei doi DIGIproști care au considerat penalty-ul clar (Romera s-a ferit și dacă a existat un cât de mic contact, nu se justifica un penalty).

O alta mulțumire specială arbitrului de casă FCSB István Kovács. La o intrare similară Costache a văzut cartonașul roșu direct în meciul trecut. Este cumva trecut în regulament că la atacul cu crampoanele pe tibie dai galben la oi și rosu la fraieri? Îi recomandăm cu căldură un test la oftalmologie; cu puțin noroc, o să-i dea niște dioptrii suficiente să distingă cel mai mare scris: SĂ S..I P..A!

Capul sus, mergem înainte!

P.S. O nouă idilă pare-se că s-a înfiripat, între domnul Nicodim pozar la GSP și Mimi. Din douăj'două de poze postate de la meci, zece sunt cu Mimi. QED.


Articol scris de: Robert Mihai Muntean
[endtext]

Comentarii