Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pe ei, câinilor!

[starttext]











''Abandonați'' de către antrenor în mijlocul campionatului şi cu un altul pe bancă, câinii se vor duela în această seară cu marea rivală în unicul derby al României.
Echipa trece acum printr-o perioadă mai puțin plăcută, după rezultatele obținute în ultima vreme şi după despărțirea de antrenor, însă cu toții ne dorim un rezultat pozitiv şi o nouă umilință în derby, cum ne-au obişnuit băieții până acum. În ciuda celor petrecute la echipă şi în ciuda transferurilor făcute de ei, eu chiar cred că se poate din nou să-i umilim dacă băieții vor intra pe teren motivați, concentrați şi cu gândul de "a muşca" din ei.






Mulți dintre suporteri şi-au cam pierdut speranța că Dinamo ar mai putea realiza ceva în acest sezon după plecarea lui Cosmin Contra, însă eu zic că trebuie să fim în continuare încrezători pentru că nu e chiar aşa. Este foarte adevărat că ne-a ajutat foarte mult în sezonul trecut, însă în acest sezon după ce a aflat că e pe lista selecționerilor, gândul lui nu mai era la Dinamo. În cele două săptămâni de pauză, s-a gândit doar la echipa națională, când ar fi trebuit să pregătească meciul cu Timişoara. Iar rezultatul a spus tot. Aşa că, după părerea mea, nu e un dezavantaj schimbarea antrenorului. Eu consider că e mult mai bine să avem antrenor un om care chiar îşi doreşte ca echipa să ajungă cât mai sus, un om care iubeşte din suflet această echipă şi un om care se simte cel mai bine la Dinamo şi gândul lui e doar aici. Pe mine m-a impresionat foarte mult Vasile Miriuță când am văzut cu cât entuziasm purta tricoul cu "Doar Dinamo Bucureşti" şi cu câtă sinceritate şi bucurie vorbea despre Dinamo şi asta m-a făcut să-l respect foarte mult şi să-mi dau seama că o să facă tot ce-i stă în putință ca echipa să ajungă cât mai sus. De astfel de antrenori avem nevoie pentru a motiva jucătorii! Un adevărat conducător de haită!


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


În ultima vreme, jucătorii şi antrenorii văd Dinamo ca pe un obiect de care se folosesc să ajungă cât mai sus, ca mai apoi să-l dea la o parte. Se întâmplă din ce în ce mai des asta şi aş vrea să se oprească aceste lucruri care nu vor duce niciodată la performanță, însă cu un om care vede Dinamo doar ca pe o afacere, o oportunitate prin care poate câştiga bani, ne vom îmbăta mereu cu apă rece. Fiecare vede această echipă cum îşi doreşte, însă singurii care suferă suntem noi. În timp ce Contra sărbătoreşte preluarea Naționalei iar Negoiță intrarea unor noi bani în cont, noi stăm nedormiți nopți întregi cu gândul că şi anul ăsta e posibil să pierdem campionatul. În timp ce ei văd o înfrângere ca pe un simplu meci pierdut, noi vărsăm lacrimi pentru asta.
Tot ce îmi doresc acum e ca Dinamo să le dea oilor o nouă lecție ca să le intre bine în cap că în derby-uri doar câinii fac legea, iar nulitatea fotbalului românesc (MM) să aibă motive de a căuta scuze pentru eşecul lor, postându-le pe rețelele de socializare şi behăind cu oile sale, vrând să dea de înțeles că nu-i pasă de acest meci.
În această seara, inimile noastre "o vor lua razna" la fiecare fază, vom trăi cu intensitate fiecare moment al meciului şi sunt convinsă că la final vom fi mândri de câinii noştri!
Hai Dinamo!!

Articol scris de: Nicoleta Huma
[endtext]


Comentarii