Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gest emoționant al dinamoviștilor » "Câinii" sunt din nou alături de un suporter bolnav

[starttext]










Suporterii Peluzei Cătălin Hîldan au strâns din nou rândurile pentru a ajuta un dinamovist aflate în momente foarte grele și au publicat pe pagina de facebook un mesaj emoționant.








Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


Un fan dinamovist , Mihai Daniel Cucu, a fost diagnosticat la doar 34 de ani cu cancer, boală care i-a afectat o mare parte din organe. În acest moment, Mihai este internat într-un spital din Turcia și este stabilizat, iar de săptămâna viitoare va începe chimioterapie.

În prima fază, suma necesară tratamentului este de 38.000 €. O parte din sumă a fost suportată de Dan, dar pentru a putea duce la bun sfârșit tratamentul, dinamovistul are nevoie de tot ajutorul celor din jur.

Cine dorește să facă o donație pentru a-l ajuta pe acesta să se însănătoșească, poate dona orice sumă în contul RO24RZBR000006000989658 deschis la Raiffeisen Bank pe numele Cucu Mihai Daniel.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii