Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ultimatum din partea fanilor dinamoviști: ”Nea Vasile, sâmbătă intrăm pe teren!”

[starttext]










S-au încins spiritele în Ștefan cel Mare, după ultima înfrângere. În decurs de patru zile, Dinamo a pierdut Derby-ul Romaniei, cu FCSB, și meciul de acasă cu Concordia. Fanii nu mai au răbdare și au reacționat vehement.







De această dată nu au mai cerut demisia antrenorului. Au discutat aprins cu Miriuţă şi îşi doresc ca, etapa viitoare, să vadă juniorii pe teren.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI





”Nu meritaţi, nu meritaţi, tricoul roşu să-l purtaţi!”, au cântat fanii lui Dinamo, care au afișat și bannere cu mesaje similare: ”Tricoul roșu nu-i de voi, mai bine cântați voi și jucăm noi”.

”Când mai batem și noi? Când mai batem și noi?”, ”Nea Vasile, noi batem pe cineva?” şi ”Nea Vasile, sâmbătă intrăm pe teren”, au mai strigat suporterii, care i-au cerut lui Miriuță să bage jucătorii de la echipa secundă:

”Adu Dinamo 2, că venim la meci. Te rog frumos, adu copiii ăia. Venim la toate meciurile, dar adu Dinamo 2, nu-i mai băga pe ăștia!”, i-a transmis un fan antrenorului lui Dinamo.

”Nu știu, nu mai avem ce să spunem. Trebuie să lăsăm capul în pământ, să nu mai ieșim din casă, să nu mai... Stăm doar la antrenament, 24 din 24 dacă e nevoie, ca să putem să câștigăm și noi un meci”, a spus Ionuț Nedelcearu după înfrângerea cu Concordia Chiajna.

”Sunt un jucător al lui Dinamo. De asemenea, sunt un fan al lui Dinamo. Și eu sunt supărat, pe mine, pe toată lumea, pentru că e dificil ca o echipă precum Dinamo să fie în această situație”, a zis și Rivaldinho.

2-3 cu Chiajna a fost deja a treia înfrângere suferită de Dinamo pe teren propriu. Tot atâtea a înregistrat în ultima ediție de campionat, în întregul sezon regulat.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii