Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Hai Dinamo București, luptă dacă ne iubești!

[starttext]






Fotografia postată de FC DINAMO BUCURESTI.


Hai Dinamo, știm că poți! Mâine seară ne așteaptă meciul cu rivala, o echipă care tot timpul s-a bucurat la înfrângerile noastre, o echipa, pe care noi dinamoviștii adevărați o urâm din tot sufletul.
Sper și simt că băieții noștri se vor motiva bine și vor lupta din primul minut până în ultimul, mai ales acum când trecem printr-o perioadă mai puțin bună, după ce am avut un joc mai puțin plăcut.
Posibil să fie și jucători afectați de plecarea lui Contra, cei care erau foarte apropiați de el, însă avem acum un antrenor capabil de a motiva foarte bine jucătorii.



Să sperăm că la finalul celor 90 de minute, vom ieși învingători sau cu capul sus.
Chiar și dacă oile se bucură când suntem învinși sau când jucăm slab, merită ca în cele 90 de minute, să alergați până la epuizare, să vă ridicați la nivelul galeriei noastre!
Să le închidem gura, celor care cred că dacă ei investesc milioane, ăsta este avantajul lor! Gândiți- vă că tot 11 contra 11 jucăm!


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


Haideți băieți, să-i umilim și pe teren, la final să ne bucurăm și să le râdem în nas!
Avem nevoie de această victorie chiar și pentru rivalitate, chiar și pentru poziția din campionat, dar mai ales pentru tot ceea ce înseamnă Dinamo.


Cu toții ne dorim să vedem că meritați să purtați tricoul lui Dinamo.

Avem încredere în mobilizarea voastră, știm că puteți mai mult decât ceea ce am jucat până acum.
Cu siguranță dacă ieșim învingători vom fi mai mulți susținători la meciurile voastre și după  aceea, îi va fi greu oricărei echipe, să lupte cu un public numeros cum avem noi, să ne învingă cineva.
Vrem să vedem acel Dinamo din play-off! Dacă vom câștiga, vom reveni în lupta pentru titlu și vom pleca cu o altă mentalitate la drum, de săptămâna viitoare!
Hai Dinamo București, luptă dacă ne iubești!

Articol scris de: Dragos Bostangiac

sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial
[endtext]

Comentarii