Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului

[starttext]











Să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului’’ ,, Regele a murit, trăiască Regele.
S-a încheiat ,,era Contra’’ cu bune și cu mai puțin bune. Tind  să cred ca primele au fost mai multe decât primele iar bilanțul ,,fostului’’ pe banca echipei vine să întărească această afirmație.
Victorii pe linie cu Craiova, Botoșani, Pandurii sau fcsb, decisive în tentativa evitării unei rușini istorice în ipotetica necalificare a echipei în play off-ul  sezonului trecut. Obținerea după 5 ani a unui trofeu, ultimul în ierarhia competițiilor fotbalistice indigene.




În urma acestuia s-au adunat în vistieria clubului 400.000 E bani care nu s-au regăsit în progresul echipei măcar prin reînnoirea contractelor jucătorilor exponențiali care au dus greul competițiilor interne până la instalarea lui Contra cât și după această perioadă (Palic, Dielna…etc) dar cu asta ne-am obișnuit deja iar asta o știm cu toții.

Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI



În privința francezului nici nu existau prea multe șanse din moment ce acesta a cerut 25.00 E/lună salariu care putea fi greu de suportat până și de cioban, drept pentru care râmân la părerea că s-a procedat corect d.p.d.v al cerințelor acestuia, existând riscul în ipoteza fantasmagorică că aceasta ar fi fost acceptată, de a se crea o nedorită discrepanță majoră față de ceilalți membrii ai lotului.
 În privința croatului tind să cred că acesta a fost luat ,,la mișto’’ cu ultima ofertă a ,,filantropului’’ de la RIN deși primul a spus răspicat că este dispus ,,să mai renunțe la pretențiile salariale dacă i se propunea un proiect serios la nivel de echipă’’.
Nu s-a întâmplat nici una nici alta, iar asta o știm cu toții și mai știm și altele.
E evident și faptul că ,,fostul’’ a făcut și greșeli de care sunt convins că deja le regretă. De departe cazul Albin se situează pe primul loc, urmează în ordine aleatorie cazurile, Nistor, Bumba, Busuladzic, Bawab precum și împrumuturile lui M.Popescu, Olteanu , Petre sau Târcoveanu, situații care din pacăte s-au reflectat ulterior în jocul echipei.
Mai trebuie menționat de asemenea și faptul că revenirea echipei pe plan European după o pauză de 5 ani s-a datorat tot lui ,,Guriță’’ prin factorul mobilizator pe care l-a imprimat echipei într-un timp record, acesta fiind prima calitate avută în vedere de oficialii FRF la numirea lui la cârma naționalei.
Am avut 2 meciuri frumoase în elita europeană cu un gol magnific al lui Rivaldinho iar asta i se datorează tot lui.
Astfel, vis-avis de acest ultimul subiect rămân la părerea că trupele cu care acesta a pornit la luptă nu puteam emite pretenții la o participare mai lungă iar asta o știm cu toții.
În ceia ce privește plecarea lui cred că nu putem să-l acuzăm de trădare, lipsă de caracter sau altecva similar pentru că nu am fi cinstiți nici cu noi nici cu el.
 Așa cum spuneam aseară într-un comentariu, Contra pleca oricum, oriunde, chiar dacă nu i se ivea oportunitatea  preluării naționalei fiind dezgustat de ,,sprijinul consistent și necondiționat’’ oferit de Negoiță.
Ultima declarație a acestuia din urmă imediat după încasarea ultimei tranșe din transferul lui Mevlija în valoare de 800.000 E : ,,Îi dau lui Contra 300.000 E să își ia ce jucător vrea el’’   sau când Mutu i-a cerut transferuri după plecarea celor 3 mijlocași i s-a răspuns ,,să se descurce cu ce are’’ Hello!
Ce nu știe d-nul Negoiță sau/nu vrea să priceapă e faptul că fostul antrenor a fost un jucător emblematic al Naționalei care a jucat la prestigioase cluburi europene ca Milan, West Bronwich, Getafe, Atletico Madrid, finalist al Cupei UEFA cu Alaves, câștigător al Cupei Spaniei de 2 ori și cel mai bun fotbalist al României în anul 2001.
Dar așa ne prețuim noi românii valorile indiferent de domeniul de activitate, după ce nu îî mai avem în curte sau după ce mor, iar asta o știm cu toții.
S-a încheiat o etapă, începe alta, iar la trecerea dintre ele nu ne rămâne decât speranța, care de obicei moare ultima.
A plecat Contra, a venit Miriuță. Despre ultimul nu știm decât că e un fan declarat al clubului și un antrenor priceput care a început de jos și a construit cu modestie echipe din nimic : Ceahlăul, ASA, CFR și probabil reușea ceva notabil și la Chiajna dacă rămânea mai mult.
A făcut bine că a aplecat de acolo și a venit la noi? Vom vedea însă cert este că avem datoria de a ne comporta civilizat și cu cei care ne-au dat o mână de ajutor la momentul potrivit, să le mulțumim pentru efortul depus după priceperea lor și să le urăm succes celor care vin la noi cu inima deschisă.
Miriuță vine într-un moment delicat ,,poate ,,cel mai cel’’ ca de fapt mai toate celelalte petrecute în ultimii ani în cadrul echipei. A primit un cadou poate nesperat de ziua lui, contractul cu Dinamo drept pentru care e dator ,,să ne facă cinste’’ duminică cu o victorie indiferent de scor, sau măcăr un egal frumos….obligatoriu cu goluri.
Personal dacă ar fi să aleg aș accept ape loc un semieșec în această seară cu fosta sa echipă ,,în dauna’’ unei victorii cu fcsb, pentru că o victorie în fața spurcaților echivalează cu o finală de C.L, iar asta o știm cu toții.
 Drept urmare, să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului’’ , Regele a murit trăiască regele, în traducere liberă:  Mulțumim și succes Cosmin, bun venit și baftă Vasile. D.D.B merge mai departe. Ne întâlnim duminică pe stadion să le strigăm rivalilor urarea tradițională  pe care o știm cu toți’’ : ,,M.S’’!

Articol scris de: Dorin Ioan Cocîrla
sursa photo: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii