Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






De-ale lui Vasile: după a doua înfrângere, urmează victorie!


[starttext]



Fotografia postată de FC DINAMO BUCURESTI.


Niciodată nu e prea târziu să scriem despre un meci.
Nu mă simțeam liberă, sufletește vorbind, de aceea, azi am scris despre derby-ul cu fcsb.
Acum scriu despre Chiajna.
Așa suntem noi, optimiștii! Trebuie să ne spunem of-ul și apoi să mergem înainte, să luptăm pentru play-off.




Vasile Miriuță a pierdut și primul meci disputat în "Ștefan cel Mare" cu scorul 2-3, în fața fostei sale echipe, Concordia Chiajna.
Cine i-a stricat debutul acasă, lui Miriuță,
fosta echipă sau actuala echipă?!
Meciul nu trebuia să ne dea emoții, întrucât istoricul ultimelor 10 meciuri directe cu Chiajna, ne era favorabil: 5 victorii, două egaluri, 3 înfrângeri.
Dar trebuia să ne dea de gândit: ultimele două meciuri, au fost înfrângeri.
Câinii au jucat ca o echipă "dezbinată" de fostul antrenor și "stresată" de suporteri!
Nu mai suntem de neînvins, câinele- șef nu mai rupe tot! Suntem o "pradă" ușoară pentru cele mai slabe echipe și riscăm să nu ajungem în play-off!
Dinamo a fost învinsă surprinzător, pe teren propriu, scor 3-2, de o  "fostă", într-un meci restanţă din etapa a 11-a.



Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI




Au marcat Rivaldinho '12 şi Paul Anton '46, pentru noi, respectiv Paul Batin '30, '83 şi Claudiu Bumba '64, aș putea spune chiar, împotriva noastră.
Partida a fost amânată din cauza unei avertizări de furtună, anunţată de Administraţia Naţională de Meteorologie. Niciodată nu vom ști dacă, nefiind amânată, ar fi fost o lecție, care ar fi schimbat soarta derby-ului.
Miriuță putea reveni pe loc de play-off, însă adversarul a fost incomod, de neînvins în ultimele patru confruntări directe.
Interesant este că în lotul Concordiei se regăseau nu mai puțin de șapte jucători cu trecut dinamovist: portarul Cristi Bălgrădean și jucătorii de câmp Andrei Marc,  Marian Cristescu,  Romario Kortzorg, Thaer Bawab, Paul Batin și Dan Bucșa.
Mijlocașul Marian Cristescu, de 32 de ani, este cel care a adus victoria Concordiei în ultimul meci direct cu Dinamo, 2-1, de la finalul sezonului regulat din ediția 2016-2017, partidă în urma căreia, Ioan Andone a fost demis.
Meciul a fost important pentru Thaer Bawab, jucător pe care Dinamo l-a disponibilizat în această vară, la solicitarea lui Contra, antrenor care i-a "sfâșiat pe câini", pentru a semna cu echipa națională.
Sper ca această a doua înfrângere, cu Miriuță, să nu conducă la căderea moralului câinilor!
În numele jucătorilor, îl cităm pe Ionuţ Nedelcearu: "Nu mai avem ce să spunem. Trebuie să lăsăm capul în pământ, să nu mai ieşim din casă sau să stăm la antrenament 24 de ore din 24 ca să putem să câştigăm şi noi un meci. Dacă vom continua aşa, cu siguranţă, ne vom bate la play-out pentru că n-avem şanse să câştigăm împotriva nimănui. Mă aşteptam să fie un meci dificil. Ştiam că dacă nu vom fi sută la sută, nu vom reuşi să câştigăm. Din păcate, ei şi-au dorit mai mult ca noi şi au reuşit să se impună. Nu ştiu cât de bine am jucat azi ca să merităm victoria. Eu zic că n-am meritat-o şi trebuie să lăsăm capul în pământ, să muncim mult mai mult ca până acum şi poate vor veni şi rezultatele."
Ca suporteri, încă mai avem răbdare!
Azi, avem al treilea meci cu noul antrenor, încă o șansă pentru un loc în play-off!
Vrem să vedem o echipă care luptă tot meciul, din prima secundă, până în ultima!
Vrem să câştigăm acest meci, acasă, acolo unde fiecare dintre noi, când vine la meci, spune din adâncul inimii, că "Indiferent de scor, iubesc Dinamo până mor!".
Suntem alături de echipă și de noul antrenor!
Azi câștigăm, azi nu o mai dăm în bară!
Azi suntem uniți: jucători, suporteri, patronul clubului și antrenorul “cel nou”, Vasile Miriuță!
Nu suntem suporteri de rezultat, suntem optimiști și încrezători.
Noi azi vom fi pe stadion!
Doar cu DINAMO București! Nu cu Rinamo!
Câștigăm cu Astra, steluța fără colțuri, nu o mai dăm în bară: azi "colții" sunt la noi!
Suntem alături de echipă...



Articol scris de: Ranete Aurora
sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial
[endtext]

Comentarii