Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Ex-căpitanul lui Dinamo, ”desființat” de o fostă glorie a roș-albilor


[starttext]









Eșecul roș-albilor, al doilea la rând cu Vasile Miriuță pe bancă, a produs iritare atât în rândul suporterilor, cât și al fostelor glorii din ”Ștefan cel Mare”.





Unul dintre jucătorii care au dezamăgit în ultima vreme este Steliano Filip (23 de ani). Ex-căpitanul roș-albilor a fost aspru criticat de către Claudiu Vaișcovici, unul dintre atacanții în vogă din anii ’80.

”Filip se plângea că nu a fost convocat la echipa naţională. Are impresia că e mare fotbalist. Păi, ce-ai jucat, mă, băiatule? Parcă avea 40-50 de meciuri la echipa naţională. L-au convocat Iordănescu şi Daum de vreo două ori şi crede că e mare fotbalist”, a spus Vaișcovici, pentru Pro Sport Live.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI



”Pe vremea noastră, nici la liga a treia nu juca!”
Fostul atacant l-a criticat și pe Katsikas, fundașul central grec adus pentru a întări defensiva ”câinilor”.

”Katsikas? Pe vremea noastră, nici la liga a treia nu juca. Eram noi mai lenţi pe vremea aia, dar aveam o tehnicitate ieşită din comun. Acum toate echipele pun accent pe partea fizică, tactică... o fază fixă, o lovitură liberă şi poate iese ceva. Aduceţi, bă, fotbalişti la fotbal!”, a mai spus Vaișcovici.

Claudiu Vaișcovici nu l-a ”iertat” nici pe Ionuț Negoiță, pe care-l acuză de lipsa unui plan de dezvoltare bine pus la punct.

"În general, fotbalul este în groapă în România. Mai trebuie doar să aruncăm pământ peste. Ce s-a făcut în fotbal în ultimii ani? S-au construit trei-patru stadioane. Singurul care a făcut ceva a fost Hagi. Dar din păcate, el produce doar pentru România. Jucătorii pe care i-a trimis afară, s-au întors toţi", a încheiat Vaişcovici.

Finanțatorul roș-albilor a spus că nu va mai face nicio plată până când echipa nu va reajunge pe locul trei în clasament.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii