Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce decizie a luat Vasile Miriuță în privița lui Steliano Filip

[starttext]




Filip este cel mai vechi dinamovist din actualul lot, ajungând în Ștefan cel Mare în 2012 Foto: Cristi Preda





Căpitanul își recapătă tresele! Steliano Filip va fi iar titular, după ce Contra nu-l luase în lot pentru meciul cu Craiova, 2-2.





Prima decizie a lui Miriuță la Dinamo: Steliano Filip a fost reprimit la echipă, iar noul antrenor are de gând să înceapă cu fundașul stânga titular în Derby de România. Fotbalistul de 23 de ani fusese scos în afara lotului de către Contra și nici măcar n-a mers cu echipa, weekend-ul trecut, la Severin pentru duelul cu Știința.
Filip a avut noroc cu avansarea lui "Guriță" în funcția de selecționer al României, fiindcă fostul "principal" al roș-albilor îl luase la ochi. Rămâne de văzut care-i va fi viitorul la prima reprezentativă, acum, când timișoreanul tocmai i-a preluat pe "tricolori".


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI




Miriuță a avut o conversație particulară cu Filip în care a vorbit despre problemele jucătorului, mai ales că acesta a avut discuții aprinse cu un grup de suporteri după eșecul cu ACS Poli (1-2). Steliano și-a expus punctul de vedere și l-a asigurat pe tehnician că a fost înțeles greșit la acea fază, întrucât el și Hanca au fost singurii dinamoviștii care au mers să salute publicul după meci și să se scuze.

10 meciuri
a strâns Filip în acest sezon în toate competițiile. O dată a fost suspendat, o dată n-a fost inclus în lot

Foto: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii