Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Momentul în care Florentin Petre a ajuns la capătul răbdării: "Am sunat clubul să-i rupă contractul lui Patrick!"


[starttext]




Momentul în care Florentin Petre a ajuns la capătul răbdării: "Am sunat clubul să-i rupă contractul lui Patrick!" Dezvăluiri






Florentin Petre e încrezător că fiul său, Patrick, a intrat pe drumul cel bun, după desele momente din trecut în care acesta s-a evidenţiat mai mult prin problemele din viaţa extrasportivă.






Fostul mijlocaş al lui Dinamo spune că, la un moment dat, nici el nu mai avea răbdare cu fotbalistul împrumutat în prezent la Sepsi OSK şii chiar a intervenit pentru a-i sfătui pe conducătorii clubului din Ştefan cel Mare să-i rezilieze contractul lui Patrick.



Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI




"De multe ori s-a exagerat. Nu vreau să spun că nu a greşit. La un moment dat eu am vrut să-l dau afară pe Patrick de la Dinamo, pentru că a fost o fază în care a avut un derapaj. Eu am sunat la club şi am spus să-i rupă contractul, să vedem pe ce drum ar fi luat-o. Dar e băiatul meu, îl iubesc!

El are alte calităţi faţă de mine. În momentul în care a plecat de la Dinamo toată lumea l-a blamat. Dar să nu uităm că cei care l-au acuzat au făcut mai multe lucruri decât el. Nu eu am decis să plece acolo. Nu vreau să-l influenţez. Îl las pe el să ia deciziile. Am fost încântat de oferta de la Iaşi, dar acolo au fost probleme grave cu jucătorii şi a fost în perioada în care... dar l-aş fi lăsat să meargă acolo fără probleme, mai ales că acolo era şi Flavius Stoican. Dar apoi am luat decizia să meargă la Sepsi, iar ei sunt foarte corecţi cu el", a declarat Floreintin Petre la ProSport LIVE.


sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii