Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Derby de România. Pentru dinamoviști, derby-ul e mai presus de orice! Câte bilete au vândut


[starttext]





Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor



Dacă suporterii celor de la FCSB nu au luat cu asalt casele de bilete înaintea derby-ului cu Dinamo, fanii "câinilor" vor epuiza din nou tichetele pentru meciul cu marea rivală.





Dintre cele 8.600 de bilete care le-au fost puse la dispoziție pentru derby-ul de duminică, de pe Arena Națională, dinamoviștii au achiziționat 6.500, iar oficialii celor de la FCSB au luat o decizie în premieră, în ceea ce privește vânzarea tichetelor la derby.

Aceștia le-au transmis fanilor din Peluza "Cătălin Hîldan" că își pot procura bilete de la casa specială de la Arena Națională (Electroaparataj) încă de azi, deși în mod normal acest lucru se putea face doar în ziua meciului.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


La antrenamentul pe care Dinamo îl va desfășuraîn această seară, este posibil să asiste și fanii, iar la casele de bilete din "Ștefan cel Mare" vor fi prezeți astăzi, de la ora 14:00, campionii lui Dinamo de la U19, care vor vinde fanilor tichete pentru Derby de România.

Foto: Alex Nicodim
sursa: www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii