Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Galeria lui Dinamo promite din nou spectacol în derby: "Va fi o nouă reprezentaţie de gală''

[starttext]










Dinamoviştii sunt cu gândul doar la derby-ul cu FCSB, partida de duminică, transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1, fiind prima pe banca roş-albilor pentru Vasile Miriuţă.



Galeria lui Dinamo pregăteşte o nouă coregrafie impresionantă, așa cum s-a întâmplat aproape de fiecare dată în ultimii ani, în derby-uri. Șansele ca peluza rezervată dinamoviștilor să fie plină, cu aproape 9.000 de oameni, sunt foarte mari.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI




"Duminică, PCH are o nouă reprezentaţie de gală...te bagi? Duminică umplem peluza", este mesajul de mobilizare al ultraşilor dinamovişti.

"Umplem iar peluza, le spargem timpanele și câștigăm! MOBILIZAREA!", scriu cei de la Peluza Cătălin Hîldan, pe social-media.

"Pentru fanii din provincie, biletele pentru meciul Steaua-Dinamo se pot rezerva pe bilete@pchdinamo.ro, cu nume, prenume, număr de telefon și numar de bilete.

Biletele le puteți ridica duminică, 24 septembrie 2017, de la stadionul Dinamo, între orele 12:00-16:00, dar și de la casa de bilete de la Arena Națională (Electroaparataj), între orele 16:30-20:00", este mesajul galeriei.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]


Comentarii