Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Meciul Dinamo - Chiajna nu putea fi reprogramat joi. Explicaţiile oferite de LPF

[starttext]











Meciul dintre Dinamo şi Concordia Chiajna, care ar fi trebuit să se dispute în această seară, urmează să fie reprogramat, din cauza avertizării lansate de Administrația Națională de Meteorologie, care, alături de FRF, a recomandat întreruperea oricărei activități fotbalistice în perioada în care s-a anunțat codul portocaliu.





Într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Fotbal Club", secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a explicat motivele pentru care partida nu a fost reprogramată joi.

"Este vorba despre o dispoziţie regulamentară care spune că în situaţii excepţionale se poate lua decizia reprogramării meciului. Regulamentul spune că partida trebuie reprogramată până la finalul turului sezonului regulat, care e săptămâna viitoare. Deci se va juca undeva la jumătatea săptămânii viitoare.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI




Termenul de 24 de ore pentru reprogramarea unui meci se aplică doar atunci când decizia de suspendare a meciului e luată de arbitru. Oricum, Chiajna are meci sâmbătă şi nu s-ar fi respectat cele 48 de ore între două jocuri", a precizat oficialul LPF.

Etapa a 13-a din Liga 1, ultima din turul sezonului regulat, se va desfăşura între 29 septembrie şi 2 octombrie. Runda a 12-a se încheie pe 25 septembrie. Astfel, este de aşteptat ca meciul Dinamo-Chiajna să fie reprogramat între 26 şi 28 septembrie. Posibil, pe 27 septembrie, miercuri.

Deşi până la urmă condiţiile meteo de la ora de start nu ar fi împiedicat disputarea partidei din Ştefan cel Mare, Justin Ştefan a sprijinit decizia de amânare a întâlnirii: "Primarul general a sfătuit populaţia să nu iasă din casă după ora 20:00, FRF a recomandat să nu se joace în următoarele 24 de ore, aşa că era logic să luăm această decizie".

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii