Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






De-ale lui Vasile - un derby, ratat: "oile" în atac, câinii în "țarc"!


[starttext]



Fotografia postată de FC DINAMO BUCURESTI.


Noul șef al haitei a picat primul examen: eternul derby! Adversara, fcsb sau steaua, nu a contat, Vasile Miriuţă a debutat, cu o înfrângere!



De ziua mea, "cadoul" de suporter dinamovist, a fost trist! Trebuia să fie un meci "pe viață și pe moarte" până în ultimul minut, fiind un derby de debut pentru noul antrenor!
Derby-ul nu părea de temut pentru noi, întrucât istoricul ultimelor 10 meciuri directe cu Fcsb, ne era favorabil: 4 victorii, 5 egaluri, o înfrângere.



Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


Meciul pe care niciun câine adevărat nu îl vroia pierdut, nu l-am putut câștiga!
Cu această victorie, în istoricul meciurilor directe, din total 171 întâlniri, fcsb a egalat pe Dinamo, la 59 de victorii, restul de 53, fiind egaluri între cele două rivale.
În așteptarea derby-ului, "Briliantul" Adrian Mutu, managerul general al lui Dinamo, care ne-a obișnuit cu mesaje de mobilizare adresate fotbaliştilor, nu a postat nimic în ziua derby-ului, pe contul său de Facebook, fiind preocupat mai mult de "Școala de antrenori"!
Pe Arena Naţională, 27.300 de spectatori, din care mai mult de două treimi, ostili nouă!
Ai noștri, au cântat non-stop, coregrafia a avut un mesaj subtil pe care probabil arbitrul Istvan Kovacs, nu l-a agreat!
PCH pe Arena Națională, a fost mobilizatoare, a făcut spectacol, dar acest lucru nu a fost suficient pentru a "conduce" câinii, spre o victorie.
Un "11" nepotrivit pentru derby?
Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip - Mahlangu, P. Anton (căpitan) - Hanca, Nascimento, Salomao - Nemec.
Aveam și rezerve? Vlad Muţiu - Vitor Ferreira Rivaldinho, Jeremy Bokila, Maxi Oliva, Alin Dudea, Ionuţ Şerban, Ion Gheorghe.
Unde este acea echipă, care bătea fcsb-ul?!
Pe "scurt":
FCSB ne-a învins cu scorul de 1-0 în etapa a 12-a, deschizând scorul în minutul 31, în urma unui corner.
May Mahlangu a şutat mingea în bară în minutul 44.
Imprudența lui Romera în minutul 76, a condus la un penalty acordat, dar din fericire, ratat de  Budescu, sau mai corect spus, apărat de Penedo!
Încă "nedresați" de noul antrenor, câinii au fost "neglijenți" în apărare, "ratangii" în atac și nu au făcut pressing, lăsând fcsb-iștii să își facă jocul!
Concluzionând, singurul gol încasat, arată că pe ansamblu jocul nostru nu a fost chiar rău, fcsb-iștii, având noroc cu "barele" noastre.
Conștientizând că avem iar antrenor, vrem să vedem cum luptăm tot meciul, nu numai în prima repriză!
Vrem să câştigăm meci de meci, pentru că suntem Dinamo, nu numai din respect pentru istoria acestui club.
"Indiferent de scor, iubesc Dinamo până mor!".
Nu mai vrem să "murim" încet, după fiecare meci pierdut sau să plecăm mâhniți după fiecare meci egal.
Jucătorii trebuie să ştie că ținem capul sus şi cântăm: "Adună punctele să fim primii, Dinamo joacă din adâncul inimii!"
Normal că nu e uşor, dar sabia e iar deasupra capului, ne-am ridicat-o singuri! Luptăm pentru play-off!
Am dat-o în bară, toți cei implicați: jucători, suporteri, patronul clubului și chiar antrenorul “cel nou”!
Ne-am privat de bucuria câștigării unui derby!
Noi i-am bătut la scoruri greu de "digerat" și în doi ani de zile, nu am auzit “behăieli” decât la “stânele” lor, la televizor!
Acum sunt “oițe vocale” peste tot, mai ales printre prietenii noștri! Dacă îi întrebi cu cine țin, aceștia nu știu să specifice... cu „steoaia” sau cu „fc-bișt-arii”, care au "confiscat" fotbalul românesc, pe "bani grei"!
După “un prim derby” pierdut cu FCSB, suntem descurajați și ne doare sufletul, chiar dacă nu suntem suporteri de rezultat.
Urmează un meci acasă: să evităm “barele porții” să putem marca goluri și să eliminăm “barierele”, ca să putem câștiga!
Doar Dinamo București, încă te numești: pentru noi, nu ești Rinamo!

Articol scris de: Ranete Aurora
sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial
[endtext]

Comentarii