Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






S-AU ÎNȚELES: 10.000 DE EURO/LUNĂ

[starttext]










Vasile Miriuță s-a înțeles asupra detaliilor contractuale cu Dinamo, dar mâine, la meciul direct cu Concordia, va fi doar spectator. Chiajna îi pune probleme prin Nicolae Badea, fostul acționer al lui Dinamo, aflat într-un conflict cu Nicolae Badea.





Vasile Miriuță e aproape să-și vadă visul cu ochii la 48 de ani. Va fi antrenorul "câinilor roșii" pe care-i iubește din copilărie. Băimăreanul a ajuns ieri, în prima parte a zilei, la o înțelegere cu Dinamo. Nici n-a fost greu, întrucât a fost opțiunea numărul 1 pentru Ionuț Negoiță, care și-a impus punctul de vedere în fața celorlalți oficiali ai grupării.

S-AU ÎNȚELES: 10.000 DE EURO/LUNĂ

Tehnicianul va ajunge să câștige cel mai bun contract pe care l-a avut în România, 10.000 de euro pe lună. Ioan Andone avea salariu de 15.000 de euro, Cosmin Contra 12.500 de euro. Aseară, Vasile urma să ajungă la un acord și cu Concordia Chiajna pentru rezilierea contractului.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI



Președintele ilfovenilor, Cristi Tănase, a refuzat inițial ideea, mai ales că echipa rămânea fără antrenor. Urma să se discute cu Leo Grozavu și Toni Conceicao pentru postul de "principal".

OPONENT-SURPRIZĂ

Surse din cadrul clubului afirmă că o piedică importantă a fost pusă chiar de Nicolae Badea, care este în proces cu Ionuț Negoiță. Fostul conducător al clubului este un apropiat al grupării, sponsorizează din umbră echipa din Chiajna și are relații cordiale și cu primarul Mircea Minea.

Miriuță a venit cu ideea unui gentleman's agreement, față de ambele cluburi. Nu va sta pe banca niciuneia dintre echipe, nici la Dinamo, nici la Concordia. La partida de mâine seară, din Ștefan cel Mare, șefii vor fi secunzii rămași de pe urma permutărilor ce i-au implicat pe Contra și Miriuță. Adică Ionel Gane - Javi Reyes, respectiv Paolo Potocnik - Ioan Moldovan, ultimul fiind totuși director tehnic. "Jerry" Gane va susține astăzi conferința de presă dinaintea partidei ca antrenor interimar.

Miriuță își va începe, practic, angajamentul la Dinamo odată cu Derby-ul de România de duminică, de la ora 20:30, contra rivalei de-o viață.

1 gol
în 15 meciuri a reușit Miriuță în tricoul lui Dinamo în ediția 1990/1991



sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii