Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone l-a invitat în cele din urmă pe Rednic la Dinamo – Steaua: ''Nu vreau să se simtă nimeni stingher”














Ioan Andone a reușit să pună la cale un super eveniment programat duminică, 24 martie. Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la debutul său în prima ligă, Andone va organiza un derby Dinamo – Steaua, în care vor fi pe teren nume importante din istoria celor două cluburi.


Andone l-a invitat în cele din urmă pe Rednic la Dinamo – Steaua
Inițial, pe lista lui Andone nu se regăseau doi mari dinamoviști, Adrian Mutu și Mircea Rednic. Managerul de la Voluntari nu a vrut să-l invite pe Mutu din cauza conflictului pe care acesta l-a avut cu ”Briliant” în perioada când cei doi lucrau la Dinamo, iar pe Rednic a ezitat să-l cheme din pricina schimbului dur de replici dintre el și Mircea Lucescu.

Până la urmă însă, Andone a dat la o parte acest conflict și l-a invitat pe Rednic.
"Am vorbit cu Ando, e prietenul meu, dar nu știu ce voi face. Nu vreau să se simtă nimeni stingher”.


Pe banca lui Dinamo se vor afla Mircea Lucescu și Cornel Dinu, iar printre invitați se numără chiar și Valentin Ceaușescu.

Mircea Rednic (56 de ani) a jucat la Dinamo în perioada 1983-1990, cucerind două titluri de campion și trei Cupe ale României. În prezent, Rednic se află pentru a patra oară ca antrenor la echipa din Ștefan cel Mare, el fiind ultimul tehnician care a adus titlul pentru „câini”.

Ioan Andone, care este cu doi ani mai în vârstă decât Rednic, a evoluat pentru Dinamo în exact aceeași perioadă. Andone a fost de trei ori antrenor la clubul din Ștefan cel Mare, cucerind ca tehnician un titlu, trei Cupe și o Supercupă a României.














sursa foto: www.gsp.ro
sursa: www.fanatik.ro

Comentarii