Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Simon Zenke, amuzat după ce a fost prins în trafic în timpul protestului: ''Simt că o să întârzii”











România a stat pe loc astăzi timp de 15 minute, în timpul protestului pentru lipsa infrastructurii, pornit de către afaceristul sucevean Ștefan Mandachi. Cum manifestația s-a răspândit în toată țara, gestul celor care au protestat a luat prin surprindere sportivii străini aflați în țara noastră. Unul dintre fotbaliștii care a rămas în mijlocul mașinilor staționate a fost dinamovistul Simon Zenke.


Simon Zenke, prins în trafic de protestul „#șîeu”
Protestul pentru lipsa infrastructurii rutiere din România sau chiar lipsa drumurilor de calitate din țară, i-a făcut pe Simon Zenke, Rachid Ait-Atmane și Mamadou Ndiaye să întârzie la antrenament. Astfel, Zenke a postat pe instagram mai multe filmulețe din mașină, în care a atașat și mesajul în franceză “Simt că voi întârzia”, cu mai multe emoji-uri cu degetele încrucișate.

Altfel, nu e prima oară când Zenke și coechipierii săi se confruntă cu probleme în trafic. Dinamoviștii au mers cu trenul la Sfântu Gheorghe, pentru partida cu Sepsi. Atunci antrenorul „câinilor”, Mircea Rednic, s-a arătat revoltat de lipsa infrastructurii din țară: “De 30 de ani nu suntem în stare să facem o autostradă, ne batem joc de oameni. Asta este, mergem cu trenul, e mult mai lejer. Am face 7 ore cu autocarul, e normal în condiţiile astea să mergem cu trenul. În trei ore suntem acolo. Ne punem măşti pe faţă, ne dăm cu spirt, ca să ne ferim de gripă”, a spus Rednic, înaintea partidei contra covăsnenilor.


Sportivi din mai multe orașe au protestat pentru autostrăzi
Protestul pentru autostrăzi a avut ecou și în lumea sportului. Astfel, fobaliștii de la ASU Poli Timișoara, dar și concitadinii de la ACS, au ieșit în stradă pentru a cere investiții în infrastructură. De asemenea, la protest au ieșit și baschetbaliștii trupei de pe malul Begăi.

Totodată, Wilhelm Brosser, baschetbalistul liderului la zi al Ligii Naționale, CSU Sibiu, a ieșit în stradă și a fost amendat de polițiștii sibieni, ca urmare a faptului că a ieșit la protest.









sursa: www.fanatik.ro

Comentarii